Nekem akkor is van saját ami működik:) (Nem a conquiztador killer)
2011. jún. 19. 15:53
22/46 anonim válasza:
Nem akarod közkinccsé tenni? :D
2011. jún. 19. 15:56
23/46 anonim válasza:
Sebességváltoztatás létezik. Mindez a cheat engine 5.5-ös verziójával lehetővé tehető. Letöltöd, megnyitod, a bal felső sarokban található "open' gomb (villog) megnyomásával megkeresed a futó alkalmazások között a böngésződet, megnyitod, ezután a jobb oldalon található "enable speedhack" kipipálásával beállítható az alkalmazás sebessége. Játék közben, válaszadás közben, mindig húzd le a 0,0-ra a csúszkát és kattanj az "Apply" gombra. Mikor megvan a válasz rakd vissza az 1,0-ra a csúszkát, újra Apply gomb. Megnyomod a választ és kész. Ne ne sokáig vacakolj, mert a végén még lebuksz.
Visszajelzéseket szívesen fogadok :) Mondjátok, mire jutottatok!
2011. jún. 28. 17:13
24/46 xJózsef111 válasza:
Lehet, hogy létezik csit, vagy csaló progi, meg vannak talán renickek is, engem azonban ma egy hivatalos moderátori (üzemeltetői)csalás (direkt szemétség)talált meg. A játék elején fel se tünt, csak pár kérdés múlva, amikor az ellenjátékos mindent tökéletesen tudott, akkor vettem észre, hogy valami nagylovag, vagy micsoda, neki kétszer olyan vastag és csicsás (díszes) keresztje volt, mint nekem. Könnyű volt ki tudja hány tízezer játékkal magam mögött győznie ellenem. Nem renick volt, csak az érthetetlen számomra, hogy szuper kéklovagot (vagy mi a francot) miért tettek velem egy játékba? Ennyi a véleményem erről.
2011. aug. 13. 12:56
25/46 anonim válasza:
Ma nekem is volt 1 furcsa gyerek 56 játéka volt és mindenre tökéletest irt minden évszámot eltalált 2 másodpercen belül és 2 kör alatt elfoglalt engem és a másikat is 1x se rontott azért ez már ...
2011. aug. 15. 17:02
26/46 anonim válasza:
06-19 15:56: Ha köldesz egy privátot, akkor elküldöm a proggit
2011. aug. 19. 21:43
27/46 anonim válasza:
nekem is kéne a progi.. elötte lévő:elküldtem az e-mailt,hogy megszeretném kérni,hogy küld el :)
2011. okt. 9. 18:26
28/46 my2k válasza:
Létezik ilyen program és cheat engine a neve. De szerintem kicsinyes és parasztság ilyet egy műveltségi játékban használni nem leszel okosabb tőle. A tanulással nem töltött éveket nem fogod holmi programmal pótolni.
Remélem a honfoglaló üzemeltetői is lépni fognak az ügyben mert az egész elveszti az értelmét.
2011. okt. 25. 07:05
29/46 anonim válasza:
Nem tudtok olyat Conquiztador killer oldalt ahol le lehet tölteni és regisztrálás nélkül. ingyenesen?
2011. nov. 2. 17:03
30/46 anonim válasza:
Hát gyermekeim, igazán nagy parasztság olyan programmal alázni valakit amit még csak nem is ti írtatok.
Mert ha ti írtátok volna akkor nem volna olyan parasztság.
Viszont ilyet használni szerintem eléggé etikátlan pont egy olyan oldalon ahol a műveltségeddel kellene kitűnni, nem azzal, hogy milyen programot tudtál megszerezni.
Aki ilyet használ az remélem azért legalább egy kicsit szégyelli magát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!