0x80004001 hibakód, hogy lehet kijavítani?
Köszönöm a válaszokat.
#1: a "videó" mappában, amint megpróbálok nyitni egy videót, ez az üzenet fogad: [link]
#2: NVIDIA SHADOWPLAY-jel rögzítettem/mentettem vissza a videókat. Jelenleg most se rögzíteni, se visszamenteni nem engedi a felvételeket a program. Ez a probléma eddig nem állt fenn, de ami még furcsább az az, hogy még a tálcán lévő keresőbe se tudok írni, valamint a start menüt is másodpercekkel később hozza be..Sokkal lassabnak érzem a rendszert(win10pro, 240GB SSD), szinte egyik napról a másikra történt ez. A probléma kezdete óta kétszer is jött frissítás a GPU-mra(gtx 950), de nem javult meg semmi.
OBS-sel is próbáltam videót rögzíteni, az az által készített felvételeket szintúgy nem tudtam megnyitni, ugyanez a hibaüzenet fogadott.
Beginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!