Továbbiakba akkor melyiket ne használjam és melyiket szabad ezek közül?
Popcorn Time: A Popcorn Time-ra többszőr is bejelezte a trójait a malwarebytes, volt hogy egy weboldalra volt hogy íp cimre és volt hogy külön az alkalmazásra jelzett. Majd kifagyott a popcorn time és utánna az ssd-m 100%-ra felvitte és 54 Celsius fokot elért az ssd-m és a hdd led folyamatosan világított. A feladatkezelőben nem tudtam bezárni mert azt írta hogy hozzáférés megtagadva(A program neve Node.js volt a feladatkezelőn belül jobb klikkeltem rá rányotma a fájl helyének megnyitására és a popcorn time-nak a mappájába dobott be.) és ezért újra indítottam a gépet.
Zona.ru: Megnyitottam a zona-t majd elindítottam egy filmet a processzorom volt hogy 60%-ot felugrott amikor meg volt nyitva. Majd bezártam és később elmentem nézni netflixet és mikor vége lett a filmnek amit néztem kiléptem teljes képernyős módból láttam hogy meg van nyitva az internet explorer és azon belül a zona.ru weboldal meg maga a zona is meg nyílt. A malwarebytes bejelezte trójaiként és kidobott a zona-ból.
Stremio: A streamio-ban megnyitottam egy filmet Thepiratebay-en és vagy 5-6x bejelzett a malwarebytes majd kifagyott a Streamio is (de kb 10 másodperc múlva válaszolt.) a hdd led megint folyamatosan világított és az ssd-m 52 Celsius fok-ig felment. Majd feladatkezelőben bezártam és akkor már nem futott az ssd-m 100%-on és le hűlt.
Kodi: Online filmes kiegészítőkkel használom de a Malwarebytes nem jelezte kártevőnek trojainak stb.
Plex: A Plexen vannak ingyenes filmek és nem jelzi a Malwarebytes semmi kártevőket.
Online filmes oldalakon nézek filmeket reklámblokkolóval akkor is bejönnek a felugró ablakok, vagy nem is enged filmet nézni a pl: Sorozatbarát a Barátok köztöt mert reklámblokkolót használok és ha csak letiltom a blokkolót akkor csak reklám bannerek lesznek, Adwcleaner talált a reklámablakokat.
Kíváncsi leszek mit ajánlotok hogy melyiket használjam a továbbiakban amitől nem kell tartsak hogy mi lesz a gond az ingyenes megoldással.
Meg ha valaki ezek közül tesz fel kérdést már akkor ha valaki belinkeli neki akkor tudja mit szabad használni és mit nem.
Nem segítettek nekem hogy melyikeket használjam akkor ingyen?
Csak ingyen lehetősség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!