Ennyire rosszul áll az Ncore szénája hogy itthon a netflix a népszerű a magyar fele felnőttek körében!?
Aki néhány saját gyártású sorozatot akar nézni, snnak nyilván a Netflix az ideális. Akit nem a mainstream széria érdekel, vagy nem csak sorozatokat akar bámulni, az az nCore-on fogja megtalálni a tartalmat. Teljesen más a k~t platform célja és használata.
Nem értem, miért kell ezt hetente megkérdezni...
A Netflix tényleg a legismertebb, köszönhetően annak, hogy van pár kultikus saját gyártású sorozata. De új dolgokban ma már erősen közepes produkciói vannak, 2-3 havonta jönnek egy-egy nagyobb dobással, kérdéses, hogy megéri-e. Persze ezekben az a jó, hogy ki is lehet bármikor kapcsolni az előfizetést, de a legtöbben osztott profillal használják, így ez nem játszik. Tehát adva van egy alap Netflix, mellette érdemes rotálni, az Hbo-Amazon-Apple hármast. Így ki lehet hozni havi kábé 3 ezerből, ami annyira nem vészes.
A dolog a Disney Plus megjelenésével lesz majd érdekes, ami sok családban ugyancsak kötelező lehet a gyerekek és a képregény/StarWars rajongó apuka/anyuka miatt. Majd jön az Hbo Max, jobb minőségű képpel és hanggal, valószínűleg drágábban, mint eddig. Nagyon hamar eljutunk oda, hogy nem tudjuk, melyik kezünket vágjuk le. Az amerikai piac nem kivetíthető a világ többi részére, ott a kábel alternatívája, és eddig is simán 100+$-t fizettek ilyesmire az emberek.
Én is azt mondom hogy trendi lett, már sokan nem azt mondják hogy filmezek vagy sorizok, hanem "netflixezek"...szerintem gáz, de kinek mi.
Én ncore-os vagyok, hbo-t pedig ismerősömmel felezek, de nem gyakran használom.
Azt mondanám torrent bonyolult is sok embernek, hisz kell mellé egy másik program, plusz vissza kell seedelni, na meg ugye tárhely, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!