Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tehetek ellene? Valaki,...

Mit tehetek ellene? Valaki, heti rendszerességgel feltöri a messenger fiókomat, és ezért le tilt. Sejtem, hogy ki a "jó akarom",de tenni semmit nem tudok ellene? Bizonyítani nem tudom. Face fiókom nincsen Van valami ötletetek??

Figyelt kérdés

#számítógép. telefon, fiók feltörés
2021. aug. 13. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen feltörhetö a fiókod, minden alkalommal minden eszközröl jelenetkezz ki, a jelszó ne legyen megfejthetö, és más ne férjen hozzá a készülékekhez.

EGYSZER még elöfordulhat ilyen, de ha rendszeres, akkor a hiba a te oldaladon van.

2021. aug. 13. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még azoknak is van rejtett facebook fiókjuk, akik korábban csak a Messengerre regisztráltak (a facebook automatikusan létrehozott nekik egy fiókot is, tudtukon kívül)

Ezt a fiókot még könnyebb is "feltörni" ugyanis gyakorlatilag semmilyen védelmet nem élvez (nem mintha egy "rendes fiókot" bármi is védene a facebookon.

A facebook a világ legundorítóbb, legjobban elcseszett platformja, és emiatt veszélyes.

2021. aug. 13. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétfaktoros hitelesítést állíts be.
2021. aug. 13. 20:35
 4/7 A kérdező kommentje:

1: Jelszó, minden jelszó feltörhető. A telefonomhoz nem fér senki, még csak csalástag sem.

2:A messengert már akkor csinálták, amikor hónapokkal -évekkel töröltem magam a facebokról.

3: "kétfaktoros" nem tudom mit jelent, de a google biztosan ír.

Köszönöm mindenkinek.!

2021. aug. 13. 22:46
 5/7 Szirty ***** válasza:

"Sejtem, hogy ki a "jó akarom",de tenni semmit nem tudok ellene?"

Ha akarod, akkor semmit nem kell tenned ellene. :)

2021. aug. 14. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:
5/5.Köszi, de ez nem a humor kategória.
2021. aug. 15. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:

A facebook maga egy vicc. Innentől kezdve megállja a helyét a humor kategóriában is.

Egyébként maximum próbálkozni tudsz, másik jelszó, kétlépcsős azonosítás (ez esetben a telefonszámod is nyilvános lesz,hiába van elvileg "rejtve" )...

2021. aug. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!