Hogyan tudok írni a Badoo staff-nak?
Figyelt kérdés
Esetleg Email-ben? De milyen email címen?2021. aug. 13. 14:23
31/103 anonim válasza:
Ha nem válaszoltak így jártál. Ha nincs több elérhetőségük megszívtad.
32/103 A kérdező kommentje:
Szóval hogy tudok nekik írni?
2021. dec. 5. 16:53
33/103 anonim válasza:
#32: Ezt már kérdezted. Többször is. Mi meg válaszoltunk rá - lásd a #1, #3, #5-ös hozzászólásokban megadott válaszokat: a kapcsolati űrlapjukon keresztül.
E-mail nincs, mint általában a multinacionális, globális techcégek (ezt is leírtuk a #12-es hozzászólásban) esetében.
Esetleg a felhasználási feltételeikben ( [link] - lásd a legalján a Rólunk fejezetben) szerepel még a postai levelezési címük (de ha nem válaszoltak a kapcsolati űrlapjukon keresztül, a postai levélre is kicsi az esély, hogy válaszoljanak - ilyenek ezek a globális techcégek).
34/103 A kérdező kommentje:
#33 én meg már leírtam, hogy oda már jópárszor írtam oda nekik de ott válaszra sem méltattak. Essen már le neked is végre: ODA AKAROK NEKIK ÍRNI AHOL VÁLASZOLNAK IS!!!
2021. dec. 5. 18:12
35/103 anonim válasza:
#34: Akkor így jártál. A globális techcégek már csak ilyenek.
36/103 A kérdező kommentje:
Milyenek?
2021. dec. 5. 20:48
37/103 anonim válasza:
#36: Leírtuk már: "nem az ügyfélszolgálatukról híresek", "kicsi az esély, hogy válaszoljanak".
38/103 A kérdező kommentje:
De én azzal a kicsi eséllyel élni akarok!!!
2021. dec. 5. 21:05
39/103 anonim válasza:
#38: Akkor éljél vele - leírtuk a lehetőségeket. Többet nem tudunk tenni.
40/103 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan éljek vele? Áruld már el!
2021. dec. 6. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!