Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messenger üzenet küldésekor...

Messenger üzenet küldésekor ha ismeretlennek írok van hogy azonnal bekékül és nem csak az üres pipás kör lesz?

Figyelt kérdés
Face messengeren írok egy nem ismerősnek, általában elküldéskor megjelenik az üres kör benne a pipával, amit ha lát bekékül, annak ellenére ha nem ír visszais. Ezeket az engedélykérésekbe vagy kéretlenekbe teszi. Viszont mitől van az hogy írok egy másik idegennek neki azonnal bekékül? Ő mit állít be? Látja egyáltalán amit küldök neki? Hova teszi neki?
2021. aug. 12. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Az üres kör addig jelenik meg, amíg csak a Facebook fogadta az üzenetet a fiókjában, de ő maga még nem kapta azt meg a mobileszközére (pl. nincs internetkapcsolata éppen) és számítógépen sem aktív.
2021. aug. 12. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt értem.normal esetben, ha ismerősnek írok v olyannak akivel már beszéltem. Az idegennek írás érdekelne, amikor elvileg engedélykérésekbe teszi.
2021. aug. 12. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
A mostani messenger verzión be lehet állítani, hogy ha idegentől jön üzenet, akkor chat-ek közé menjen vagy engedélykérésekbe.
2021. aug. 18. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor lehet a chat van beállítva és azért lesz mindjárt teli kör. Köszönöm
2021. aug. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!