Regisztrálni akartam egy új Fb-fiókot, de hiába adtam meg a számomat és egy képet, a Fb nem engedi, mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt hiszem letiltott a Fb, pedig nem vagyok troll vagy ilyesmi. A mostani profilom nagyon túlterhelt, válás után vagyok, szerettem volna egy olyat, amit csak a legközelebbi barátok, családtagok látnak. Lelkileg is jól esett volna. Hiába próbáltam másik fiókot regisztrálni, a Fb nem engedte, kérte a telefonszámomat is, ill. egy képet rólam. Mit követhettem el? Egy unalmas, kisgyerekes anya vagyok, még csak kommenteket sem szoktam írni. Mit tegyek most? Nyilván nem élet-halál kérdése, de köszönöm, ha segítesz!2021. aug. 9. 20:18
11/13 anonim válasza:
#10 Na de nekem van egy ismerősöm, akinek 3 profilja van egy 2010 óta létrehozott, amit néha-néha használ és néha posztol sztorikat, meg egy 2020-ban létrehozott, aminek elfelejtette a jelszavát és egy most 2021-ben létrehozott, amit jelenleg használ, akkor vajon neki a 3 profilja közül hogy-hogy egyiket sem tiltotta le a facebook?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Szerintem nagyon gáz a Fb. Legalább konkrétan indokolnák meg, hogy mi a gond! Ez így nagyon átláthatatlan.
2021. aug. 13. 09:04
13/13 anonim válasza:
Még 2014 és 2015 között sokkal izgalmasabb volt a facebook, de most már a 2020-as évekre egy kalap szar lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!