Facebookra milyen borítóképet rakjak ki?
Hali.
Gondoltam ismét frissítem a profilom, és új borítóképet raknék ki. Csak nem tudom milyen lenne jó ami még nem volt. Eddig minden féle volt mint a sablon abstract vagy kiránduláson fotózott felhős, állatos képek. De ezek valahogy nem illennek nagyon hozzám. Egy borítóképem volt amúgy "Népszerű" és azért így mondom mert kevés ismerősöm van de mégis ezt kedvelték sokan a felhős képemet amit repülőből fotóztam. Igen ez a legnagyobb bajom, mielőtt megjegyeznétek, de most valahogy nincs fantáziám és szeretnék ötleteket kapni kinek mi esetleg most a borítóképe. Profilképet is majd váltok de az jó még úgy se változott sok új rajtam. Valami ötletes kéne, vagy ami engem jellemezne de olyan sok van igazából. Viszont ritkán szoktam bármi virágosat készíteni, pedig az is jó lenne csak nálunk nem igazán van sok virág ami úgy szép..(lány vagyok)
Én ezt raknám ki: [link]
1 mert vintage, 2 mert autó, 3 mert sexy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!