Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 100 GB mobil internet egy...

Gyula1971 kérdése:

100 GB mobil internet egy hónapra,ez mire elég?

Figyelt kérdés

Ha valaki youtube zenéket hallgat, ugyanannyi ideig elég,mintha facebookozik,vagy böngész valamit?

Ez a 100 GB hány óra ha egyfolytában youtube zenét hallgat,és mennyi óra kb ha böngészik egyfolytában valaki?

#GB-adat
2021. aug. 8. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet egzakt megmondani, mert függ a videó minőségétől. 4K pár óra alatt leszívhatja.
2021. aug. 8. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Youtube zenéknél a videó része visz el nagyobb forgalmat. De vannak állóképes zenék is, azok kevesebbet. A facebook kevesebb adatot fogyaszt, bár ott is vannak videók. A kedvenc zenéidet le is töltheted a telefon memóriájába youtube-ról. Kb 4-8 MB egy zeneszám.
2021. aug. 8. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenre.
2021. aug. 8. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért ez elég sokmindenre elég... Én a korlátlan mobilnetemet osztottam meg egy egyhetes nyaraláson a családdal, 6 ember lógott rajta és netezett, Youtubeozott, csak 90GB lett a végén a használt adat. Egy személynek 1 hónapra ez bőven elég kell legyen.
2021. aug. 8. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A Youtube zene és a böngészés meg a legkevesebb adatot használja.
2021. aug. 8. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én erről végeztem pár (7db) méretes frissítést 70GB nál tartok ma 00.00 kor számlazárás. Nekem elég. Zenehallgatásra egyébként ne a YT klienst használd hanem a SoundCloud ot. 1órás mixeket hallgatok rajta kb 50MB megy el rajta. Videóban meg 480p (ennél nem bír többet a telefonom mert 480p felbontású) azzal is elmegy egy jó darabig.
2021. aug. 8. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!