Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet Snapchaten ilyet...

Hogyan lehet Snapchaten ilyet csinálni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval, ha csinálok egy képet (nem Snapchattel, hanem sima telefon kamerával), akkor azt hogy tudom elküldeni snapen streakként, hogy ne csak üzenetként menjen el?

2021. aug. 7. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:

filtereknél a keresésnél beírod hogy green screen, ott kiadja a filtert, megfordítod a kamerát, letakarod, és ott lesz a képed. Aztán megnyomod a képkészítést és kész. Csak mindezek előtt lépj be a galériádba, és a fényképet screeneld le mert csak úgy fogja oda berakni. (Screen előtt célszerű eltüntetni a vissza + home gombokat hogy a screenshotba ne legyen benne.

Szívesen :)

2021. aug. 13. 11:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszii
2021. aug. 15. 14:21
 3/9 anonim válasza:
Ha Iphone telód van tudok segiteni. Hogy ne adjon ki semmilyen green screen filtert oda alulra vagyis hogy teljesen olyan legyen mintha snappel fotoztad volna😅
2021. aug. 20. 09:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem iphoneom van, de így se látszik abból semmi, hogy green screennel csináltam. Azért köszi ❤️
2021. aug. 23. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:

1# vagyok

Nekem mindig beválik

Megfordítom a kamerát, kiválasztom a képet, letakarom a kamerát és kész xd

Nemtudom neked hogy nem működik :/

2021. aug. 23. 12:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is működik, pont ezt mondtam xd nagyon köszi a tippet
2021. aug. 23. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:

"de így se látszik abból semmi, hogy green screennel csináltam."

Hát, nekem ez úgy tűnt hogy nem sikerült xd

De mindenesetre örülök hogy összejött :)

2021. aug. 24. 07:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Mert az előző válaszoló írta, hogy segít abban, hogy ne látszódjon, hogy filterrel csináltam.

Erre írtam ezt, ami annyit jelent, hogy nem látszik, h filtert használtam, tehát teljesen olyan, mintha snappel fotóztam volna. Xd

Köszi :)

2021. aug. 24. 16:10
 9/9 anonim válasza:
Androidos telon tényleg nem látszik.. ha iphoneosnak küldöd ő látja
2021. aug. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!