Ha már egyszer megvan a jelszó wifihez, és utána megváltoztatják, akkor utána valami programmal vissza tudok csatlakozni?
Nem, ugyanúgy meg kell kérdezned az új jelszót...
Nem azért változtatták meg a jelszót mert rájöttek, hogy megtudtad? :)
Banyek, ehhez nem kell wifi key generator :-D Ugyanaz a hatás ha elkezdem püfölni a billentyűzetem... :))
Amúgy a saját hálózatomhoz ez a jelzó, elkezdem püfölni azt kész. Én úgyis át tudom másolni ctrl+c-vel aki meg lopni akar próbálkozzon másnál...
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:31
a jelszónak van értelme,te szerintem nem érted a kérdésem...nem azt mondom,hogy fel akarom törni a jelszót,hanem ha megvan,akkor ugye tudom használni a hálózatot,meg a kapcsolat minden adatát le tudom menteni...de ha ezek után változtatják meg a jelszót!
Teljes mértékben értettem.
És meg is válaszoltuk már.
Ha változtatják a jelszót onnantól nem fog téged beengedni.
Erre nincsen program. Ha változik a jelszó tőled újra jelszót fog kérni méghozzá az újat!
Ezért irtam ha lenne ilyen program akkor nem lenne értelme a jelszónak mert mindenki a régi jelszóval csatlakozna...
Onnantól hogy változott a jelszó te is csak az új jelszóval netezhetsz tovább, nm fog semmi beengedi azért mert te már régen is használtad a hálózatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!