Az instagram mióta nem működik számítógépről, böngészőből?
message "Kérjük, várj egy pár percet, mielőtt újra megpróbálnád."
status "fail"
Mozilla frissítés óta a jobb egér - link címének másolása (v) helyett már (m) van és kibiaszottul idegesítő ez is, miért kell megszokott dolgokat változtatni? :)))
Ez meg a mozilla címsorában jelenik meg villódzása alatt, miután entert nyomtam a létező instagram cím után... :)
Pár napja történt, hogy posztoltam story-ba és rá max 2 percre, teljesen kidobott az alkalmazás. Azóta próbálok visszajelentkezni, kétfaktoros hitelesítésig el is jutok, aztán amikor jönnie kéne a kódnak sms-be, nem jön semmi. A fiókomra már rá sem lehet keresni, mintha soha nem is létezett volna. Olvastam, hogy mások blokkolva lettek x napig, vagy felszólítást kaptak, nálam ilyen nem volt, csak egyik percről a másikra vége...
Regisztráltam egy új fiókot magamnak, esélyem se volt semmire, ugyanis a regisztrálás után egyből kidobott az instagram, megerősító kódot kér, aminek sms-ben kéne jönnie, de meglepő módon itt sem jön.
Ez egy szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!