Érdemes egyáltalán torrenteznem ekkora feltöltési sebességgel sose lesz jó arányom 4.4kb/s?
Ennyit bír a neted vagy épp ennyivel megy?
Ha ennyit bír a neted, akkor tényleg elég lassú, ha épp csak ennyivel megy, akkor ne ess pánikba majd lesz jobb.
Jó arány nem 1 nap alatt jön létre...
Nekem 40 Mb-es netem van azt az is sokszor csak 4-5 Kb-el megy, ha épp tőlem nem tölt senki. Ez van.
Istenem.Ne akkor tesztelj amikor töltesz/feltöltesz valamit hanem akkor amikor nem csinálsz semmit..
Amúyg regisztrálj (vagy küldök meghívót) bigtorrentre.Ott betudod váltani a meghívóidat feltöltésre (alapból kapsz 20at..)
én 10 kb/s el töltök fel, ezért hack programot használok :D
(beloadon vagyok), ha ügyesen csinálod nem veszik észre. Ratio master a neve
Sajna mostmár otthonról nem lehet javítani, nem is érdemes próbálkozni. Egyszerűen nincs kinek feltölteni. Bérelj 1 hónap seed szervert, és told azzal, aztán élj az arányból!
Majd remélem mikor foglalgatni kezdik a seed servereket, mert ott ugye fizikailag fennvan minden, visszajönnek a szép egymásnak töltögetős idők, addig meg tűrjük, hogy már ezért is pénzt kérnek... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!