Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messengerből törölni lehet?

Messengerből törölni lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogy lehet valakit a Messengerből törölni? Nem szeretném az embereket letiltani, szóval az kilőve, mint lehetőség. Köszi a válaszokat előre is. :)

2021. aug. 1. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

A Facebook messenger appra gondolsz, vagy az MSN messengerre?

Mit szeretnél a Messengerből törölni?

Az ikont?

Egy menüpontot?

Egy embert?

Magadtól, vagy az egész rendszerből?

Ameddig ennyi hülye kérdést fel lehet tenni a pongyolán megfogalmazott kérdésedre, addig sajnos esély sincsen rá, hogy bárki segítsen neked :(

2021. aug. 1. 16:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Oda írtam VALAKIT/ EMBEREKET. Ha nem tudsz olvasni arról nem én tehetek. Máshol vezesd le a gondjaidat szerintem és ne itt ...
2021. aug. 3. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

2

Javítom a kommentemet:

"A Facebook messenger appra gondolsz, vagy az MSN messengerre?

Mit szeretnél a Messengerből törölni?

-

-

Egy embert?

Magadtól, vagy az egész rendszerből?

Ameddig ennyi hülye kérdést fel lehet tenni a pongyolán megfogalmazott kérdésedre, addig sajnos esély sincsen rá, hogy bárki segítsen neked :("

Sajnos még mindig bután kérdezel, ráadásul amint látszik a saját kérdésedre adott válaszok sem érdekelnek téged ennyi reakció idő után.

2021. aug. 3. 22:27
 4/12 A kérdező kommentje:
A reakció idő azért sok mert nem tudok egész nap a neten lógni. Teljesen frusztrált vagy látszik. :) menj és fuss pár kört a szabadban, jobban járna mindenki. :)
2021. aug. 4. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nem ismerősöd az illető facebookon, hanem csak messenger engedélykérés elfogadása után került a messengeredre az illető, így tudod az illetőt letörölni a messengeredről.

1. Lépés

Amikor megnyitod a messengert a beszélgetéseid alatt van az, hogy Emberek, ami zölden jelzi az elérhető emberek mennyiségét. Arra nyomj rá.

2. Lépés

Ha rányomtál az Emberek menüre ott találod az elérhető embereket és ott felül találsz egy telefonkönyvet, arra nyomj rá.

3. Lépés

Az ismerőseid és az illető neve mellett, aki facebookon nincs bejelölve, hanem csak a messengereden van rajta, ott a neve mellett van az "i" jelzés és azt kell megnyomnod, hogy Kontakt eltávolítása.

Innentől kezdve nem fogjátok egymás elérhető állapotát látni, mert a kapcsolatotok a messengeren végleg törlődik.

2021. aug. 4. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
4 csak rá akarok világítani arra, hogy egy kérdést sem tudsz feltenni, de mástól vársz segítséget. Lehet nálatok otthon mindent a seggetek alá nyomnak, de itt azért nem árt egy kis alázat.
2021. aug. 4. 18:35
 7/12 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló: ezt már máshol lattam de sajnos nekem teljesen máshogy néz ki a Messenger. Semmi telefonkönyv illetve i betű sincs. De köszönöm, hogy írtál.
2021. aug. 5. 08:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Messenger beszélgetéseid alatt van az, hogy Emberek-> Elérhető és történetek-> és pont afölött van a telefonkönyv, ami olyan, mint egy telefon és szorosan mellette három pont van egymás alatt, az a telefonkönyv jele és azt kell megnyomnod és utána ott vannak az ismerőseid neve és az illető neve is, aki facebookon nem az ismerősöd, hanem csak a messengereden van rajta és a neve mellett van az "i" jelzés és arra kell rányomni, hogy kontakt eltávolítása.

És akkor már többé nem lesz az az illető a messengereden, aki facebookon nincs neked bejelölve, mert ezzel végleg törlődik a messengeredről. Nem fogjátok egymás elérhető állapotát látni és ha írna neked úgy mint régen, újra az engedélykérésekben kapnád meg az üzenetét.

2021. aug. 5. 11:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta sincs sajnos nekem telefonkönyv ott ahol írjátok. Semmilyen három pont és egyéb. Csak az elérhető illetve a történetek.
2021. aug. 6. 16:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert nekem a messenger beszélgetéseim alatt, ha megnyomom azt, hogy emberek, akkor ott találom, hogy Elérhető és történetek és afelett van a telefonkönyv, aminek a jelzése egy telefon három egymás alatt levő pontokkal és ha azt megnyitom ott van az ismerőseim neve és annak az illető neve is, aki csak kizárólag a messengeremen van meg rajta és facen nem jelöltem be ismerősnek és ha a neve mellett megnyomom az "i" jelzést ott van, hogy kontakt eltávolítása.

Sok facebookon nem bejelölt embereket, akik csak a messengeremen voltak rajta így töröltem le őket a messengeremről.

2021. aug. 6. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!