Miért nem tudok Google Chrome böngészőből letölteni 1.5GB-nál nagyobb fájlokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Olyan problémám van mióta újraraktam a gépet, hogy google chrome böngészőből nem tudok letölteni 1.5GB nagyobb fájlokat, azt írja, hogy hálózati hiba miatt, az internetemmel semmi gond nincs zárójelbe megjegyzem. Egy kisokosba utánanéztem ott azt tanácsolták, hogy telepítsem újra a böngészőt, de ez sem segített. Valakinek esetleg volt hasonló problémája és megtudta oldani? Válaszokat előre is köszönöm.
2021. júl. 31. 09:41
1/6 anonim válasza:
Másik böngészővel is van ilyen probléma? Pl Firefox, Vivaldi...?
2/6 A kérdező kommentje:
Opera GX-el és al alap Windowsos böngészővel próbáltam de ott is ugyanez a hiba.
2021. aug. 1. 08:48
3/6 A kérdező kommentje:
edit: Vivaldival is megpróbáltam, de ott egyszerűen azt írja, hogy a "letöltés leállítva".
2021. aug. 1. 10:46
4/6 anonim válasza:
Lehet hülyeség, de van elég szabad hely a HDD/SSD-n?
5/6 A kérdező kommentje:
4-es, először is elnézést a késői válaszomért sajnos egy nyaralás közbejött és nem volt időm figyelni a kérdést. Kérdésedre az a válaszom, hogy ez nekem is megfordult a fejembe, megváltoztattam a letöltést helyét a másik hdd-re ahol több mint 1000GB szabad hely van, de sajnos ez sem segített
2021. aug. 8. 16:58
6/6 anonim válasza:
Mennyi memória van a gépedben, és ez milyen szinten van igénybevéve?
Áthidaló megoldásként tudom javasolni, lehet leszedni Vivaldihoz is letöltéskezelőt a chrome store-ban. Az talán valamivel célzottabb beállításokkal rendelkezik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!