Hogyan lehet átállítani a neved Wattpadon?
Figyelt kérdés
Wattpadon két neve lehet az embernek: a felhasználói neve meg egy beceneve. Utóbbit egyszerű átállítani. Előbbivel viszont meggyűlik a bajom, mert nem állítja át, hanem azt írja, hogy "Kérlek csak betűket és számokat használj a felhasználónévben". De én csak azokat használtam. Veletek is volt már ilyen? Mit kellene tennem?2021. júl. 30. 09:17
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy tettél szóközt vagy pontot? Esetleg ezt a vonalat _?
Max indítsd újra a telefonod, vagy töröld ki az alkalmazást és töltsd vissza.
2/5 anonim válasza:
Elméletileg lehet alsó vonalat használni. Szerintem ezzel nem kéne, hogy baja legyen...
3/5 anonim válasza:
Alsó vonalat, nagy betűket és számokat lehet használni.
Ha sikerül, akkor egy napig inaktívak lesznek a könyveid és a profilod. A linkek is meg fognak változni, és újra be kell majd jelentkezned.
4/5 anonim válasza:
Szia, velem is ez volt, nem engedte áttállíttani a nevem.
Keresd meg a törlöm a fiókot gombot, és megkérdezi miért, leszenk ott lehetőségek, lesz valami olyasmi, hogy"nem tudom megváltoztatni a nevem/ meg akarom változtatni a nevem) és ha arra rámész akkor átt tudod majd állíttani.
Reméllem neked is sikerül így!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül sikerült megcsinálnom. Ékezetesnek akartam az új felhasználónevem, ez volt a baja a Wattpadnak.
2021. aug. 13. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!