Egy nem létező email címen fut az accountom ez éltam nem kapok meg semmilyen emailt, es a fantasztikus ubisofton nem talalok semmilyen supportot Ez ellen mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 15:40
1/4 anonim válasza:
Ha a régi email címedhez már nincs hozzáférés (vagy soha nem is létezett), akkor a supportjukat kell felkeresned ezen cikk alapján: [link]
"If you do not have access to the email address that is associated to your Ubisoft account, you can contact Ubisoft Support, and we'll be happy to assist you."
Ezt az alábbi linken tudod megtenni. A hibajegyhez nem kell platformot és játékot választanod (All platforms / All games elég), a többi lenyílónál "Account/Login", "Change my account details" és "Email address" lehetőségeket kell választani:
Viszonylag gyorsan válaszolnak, mivel chat nyílik a hibajegyből, így ha épp van szabad kapacitásuk, akár azonnal is segíthetnek.
2/4 anonim válasza:
Valamilyen módon be kell azonosítanod magad. Ha más nincs, akkor fel kell hívnod a support-ot, amivel kapcsolatban előre is szeretném kifejezni az együttérzésem. Garantáltam egy erős indiai akcentussal beszélő valaki fogja felvenni a telefont (már ha megtalálod a support telefon számot, ugyanis nagyon el szokták rejteni). Én EA számát pl. egy fórumról hámoztam ki pár éve.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, messengeren tudtam irni a supportnak es mindent meg tudtunk oldani, nagyon segitokeszek voltak, es mar minden megy, koszi szepen megegyszer.
2021. júl. 30. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!