A facebook percre pontosan jelzi a megosztások, posztok időpontját?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 22:53
2/16 2*Sü válasza:
Igen. Ahol rövidíti a bejegyzés, komment időpontját – pl. 2 ó(rája), 2 p(erce) vagy 2020. január 1. –, ott is látszik a percre pontos időpont, ha az időpont rövidítés fölé viszed az egeret.
3/16 anonim válasza:
Az időpont is és a nap is.
Pl. 2021. 07. 28. Péntek 23:52
4/16 A kérdező kommentje:
2. és 3. válasz alapján félreérthető lehettem.
Úgy gondoltam, hogy pontosan szokta kijelezni? Tehát ha 21.06-ot ír, akkor az a poszt biztos akkor került ki, lett megosztva? Nem előtte vagy utána x perccel?
2021. júl. 28. 23:59
5/16 anonim válasza:
Ha 21:06-ot ír a posztnál, akkor akkor lett megosztva, azaz föltéve.
Ugyanúgy, ha 0:07-kor kapsz üzit valakitől, akkor az éppen most írt rád.
6/16 2*Sü válasza:
Oké, tehát a kérdésed az lett volna, hogy a Facebookon feltüntetett időpont mennyire pontos. Egy valamirevaló szerver – így a Facebook szerverei is –, illetve a legtöbb operációs rendszer NTP protokollon keresztül – ami kb. 40 éve létezik – szinkronizálja az időt az egyezményesen koordinált világidőhöz. Ezzel nem hogy perc pontosságú, de ezredmásodperc pontosságú időt lehet elérni.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. júl. 29. 00:19
8/16 anonim válasza:
Ha jól tudom a már posztolt vagy éppen posztolás közben lévő képek, szövegek, stb esetében valahol lehet babrálni a megosztás idejével. De lehet rosszul emlékszem. Már vagy 3-4 éve a face helyet a LINE-t használom szóval elég valószínű, hogy téves az információ.
9/16 anonim válasza:
#8 igen téves az információ, mert nem lehet babrálni.
Ha valamit megosztasz/posztolsz 2021. 07. 30.-án abból nem lehet variálni, hogy mondjuk 2022. 07. 17.
10/16 anonim válasza:
#9 Kösz, úgy emlékeztem, hogy lehet valamit állítani, hogy vagy egy régebbi időre (ami ezek szerint téves). Vagy hogy későbbi időpontra állítani, gondolom úgy csak később jelenne meg az ismerősöknek. Már ha ez valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!