*Glissade* kérdése:
Keresek (linkkel) olyan antennát/ router vagy bármit, amit ha itthon felszerelek, a telefonommal, vagy laptoppal rátudok csatlakozni, a tőlem pár méterre található wifi hálózatra!?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 11:20
1/29 A kérdező kommentje:
A telefon és a laptop nem fogja be a jelet, mert nekik túl távol van.
2021. júl. 28. 11:24
2/29 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanez a problémám
3/29 anonim válasza:
4/29 A kérdező kommentje:
2021. júl. 28. 12:07
5/29 A kérdező kommentje:
Egy sima Router is befogná a netet?
2021. júl. 28. 12:08
6/29 A kérdező kommentje:
A wifi jelerősítőt hogyan kell használni?
2021. júl. 28. 12:11
7/29 anonim válasza:
A legegyszerűbb kábelt kihúzni a routerből, majd annak a végére tenni egy másik routert vagy access pointot a már lefedetlen terüet közepére. Ez az egyetlen stabil, biztos megoldás. A wifi ismétlés, jelerősítés instabil lesz. Azt oda kell tenni, ahol még jó a jel és onnan lő tovább, így a lefedetlen területre is gyengébb jel ér, ami a szintén gyenge jelből táplálkozik. Az eredmény: instabil, használhatatlan hálózat.
8/29 A kérdező kommentje:
De nincsen itthon vezetékes netem és semmilyen routerem!
Pont ez a lényeg, hogy szeretnék itthonra internetet
és ehhez kell valami itthonra,
amivel be tudom fogni a parki ingyenes wifit.
2021. júl. 28. 12:53
9/29 A kérdező kommentje:
Van ingyen wifi parkban, a pályaudvaron,
a bevasárló központban és a benzinkúton.
Ezek valamelyikét szeretném ITTHON is használni.
Ehhez kéne valami eszköz.
2021. júl. 28. 12:56
10/29 anonim válasza:
Ez akkor se járható út, meg nem is biztos, hogy legális. Köss egy internet előfizetést, ha a parkban van net, nálatok is biztos lehet l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!