Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pirosan vilagit az internet...

Pirosan vilagit az internet felirat folott a routeren. Mi a megoldas? (Invitel)

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Ezt a kerdest tegnap irtam ki, azota annyit sikerult elorehaladnom, hogy a dsl is vilagit zolden, de az internet pirosan. Ami problema lehet, hogy nem emlekszem a szerzodesben kotott felhasznalora es jelszora, azt olvastam, hogy az miatt piros, mert oda random dolgot irtam be. Ilyenkor mit tudok tenni?

2021. júl. 27. 10:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Mért nem hívod fel az invitelt? LOL
2021. júl. 27. 10:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Azert, mert szeretem a dolgokat magam megoldani es megtanulni, hogy mit hogyan kell csinalni es ne szoruljak mindig segitsegre.
2021. júl. 27. 10:13
 3/16 anonim válasza:
Szia, multkor nekem is csinálta, úgyszínt Invitel, 2-3x újrainditottam, utánna még mindig piros volt, de magától megjavult, esetleg húzz belőle ki mindent, aztán mindent vissza. De lehet,hogy központi hiba.
2021. júl. 27. 10:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Ennek ellentmond, hogy itt kérdezed meg másoktól ahelyett hogy felhívnád a szolgáltatót vagy megnézd a használati utasítást.
2021. júl. 27. 10:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Mivel elállítottad a bejelentkezési adatokat, nem fog megjavulni. Meg kell keresned a szerződést, vagy felhívod őket.
2021. júl. 27. 10:24
 6/16 A kérdező kommentje:
Es ha felhivom oket mennyi az eselye, hogy megadjak nekem? Vagy megkell varnom mig kijonnek? Csak mert ezzel kapcsolatban eleg rossz tapasztalataim vannak. 1 het varakozas stb.
2021. júl. 27. 10:33
 7/16 anonim ***** válasza:
A telefonba bemondják, ha be tudnak azonosítani. Kell az ügyfélazonosító (ez a számlán is rajta van), az előfizető anyja neve és születési dátuma. Illetve az előfizetővel azonos nemű személy beszéljen (ha te vagy az előfizető, ebből nem lesz probléma).
2021. júl. 27. 10:48
 8/16 A kérdező kommentje:
En az elofizeto fia vagyok, aki nő, szóval ez igy eléggé necces lesz.
2021. júl. 27. 10:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értelek, felhívod őket és vagy meg tudja mondani vagy nem. Ha nem, megkeresd típus alapján a router használati utasítását online. Ennyi.
2021. júl. 27. 10:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Az elofizeto fia vagy, aki nő. xD
2021. júl. 27. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!