Pirosan vilagit az internet felirat folott a routeren. Mi a megoldas? (Invitel)
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Ezt a kerdest tegnap irtam ki, azota annyit sikerult elorehaladnom, hogy a dsl is vilagit zolden, de az internet pirosan. Ami problema lehet, hogy nem emlekszem a szerzodesben kotott felhasznalora es jelszora, azt olvastam, hogy az miatt piros, mert oda random dolgot irtam be. Ilyenkor mit tudok tenni?
2021. júl. 27. 10:10
1/16 anonim válasza:
Mért nem hívod fel az invitelt? LOL
2/16 A kérdező kommentje:
Azert, mert szeretem a dolgokat magam megoldani es megtanulni, hogy mit hogyan kell csinalni es ne szoruljak mindig segitsegre.
2021. júl. 27. 10:13
3/16 anonim válasza:
Szia, multkor nekem is csinálta, úgyszínt Invitel, 2-3x újrainditottam, utánna még mindig piros volt, de magától megjavult, esetleg húzz belőle ki mindent, aztán mindent vissza. De lehet,hogy központi hiba.
4/16 anonim válasza:
Ennek ellentmond, hogy itt kérdezed meg másoktól ahelyett hogy felhívnád a szolgáltatót vagy megnézd a használati utasítást.
5/16 anonim válasza:
Mivel elállítottad a bejelentkezési adatokat, nem fog megjavulni. Meg kell keresned a szerződést, vagy felhívod őket.
6/16 A kérdező kommentje:
Es ha felhivom oket mennyi az eselye, hogy megadjak nekem? Vagy megkell varnom mig kijonnek? Csak mert ezzel kapcsolatban eleg rossz tapasztalataim vannak. 1 het varakozas stb.
2021. júl. 27. 10:33
7/16 anonim válasza:
A telefonba bemondják, ha be tudnak azonosítani. Kell az ügyfélazonosító (ez a számlán is rajta van), az előfizető anyja neve és születési dátuma. Illetve az előfizetővel azonos nemű személy beszéljen (ha te vagy az előfizető, ebből nem lesz probléma).
8/16 A kérdező kommentje:
En az elofizeto fia vagyok, aki nő, szóval ez igy eléggé necces lesz.
2021. júl. 27. 10:50
9/16 anonim válasza:
Komolyan nem értelek, felhívod őket és vagy meg tudja mondani vagy nem. Ha nem, megkeresd típus alapján a router használati utasítását online. Ennyi.
10/16 anonim válasza:
Az elofizeto fia vagy, aki nő. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!