Nincs internet es a routeren csak a power es a Wlan vilagit. Mitol?
Figyelt kérdés
Nem villog semmi csak ez a ketto vilagit. Volt mar persze maskor is, hogy nem volt internet, de olyankor valamelyik villogott is nem csak ez a ketto egett folyamatosan. A routerrel lehet problema? Inviteles net es a router is.2021. júl. 26. 12:34
1/44 A kérdező kommentje:
ZXHN H108N router.
2021. júl. 26. 12:35
2/44 anonim válasza:
Csinálj újraindítást elsőre. Kikapcs-bekapcs.
3/44 A kérdező kommentje:
Azon mar tulvagyok.
2021. júl. 26. 13:26
4/44 anonim válasza:
Akkor telefon a szolgáltatónak.
6/44 anonim válasza:
Porszívózáskor véletlen kihúztad a falból a netkábelt.
Ha belépsz a router webes felületére mit mond?
7/44 anonim válasza:
WLAN kapcsolat működik a telefonnal?
Már nem tudom miért, de nekem egyszer volt ilyen, hogy a LAN portokon semmi.
A WLAN meggyyőzőtt, hogy itt a "szolgáltató".
8/44 A kérdező kommentje:
Mobilnetrol vagyok, semmirol nem mukodik se a wifi, se kabeles modon nincs net. Most gepen futtattam egy hibaelharitast es azt irta ki, hogy A DNS-kiszolgáló nem válaszol.
2021. júl. 26. 13:42
9/44 A kérdező kommentje:
Megneztem. Semmilyen kabel nincs kihuzva, minden a helyen.
2021. júl. 26. 13:42
10/44 P.O.C. válasza:
Ne a Windows beállításokat nyomogasd, abból semmit nem tudsz meg. Menj fel a router webes felületére és néz egy státuszt legelőször.
Itt le van írva hogy éred el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!