Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik napok óta...

Miért nem működik napok óta az nem működik az indamai?

Figyelt kérdés
Karbantartás állitólag. De ilyen sokáig?
2021. júl. 26. 05:32
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Az még létezik?

Egyébként megválaszoltad a saját kérdésedet! :D

De ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor inkább hagyod ezeket a pistikemailokat (Indamail, freemail, citromail), és csinálsz magadnak egy gmail, vagy egy microsoftos mail, vagy egy yahoo mailcímet, és azt használod, mert ezek a Magyar levelező rendszerek nagyon le vannak maradva a nagy cégekhez képest (Ami ugye nem meglepő).

Lásd a te jelen helyzetedet:

Be akarsz lépni, és nem lehet.

Ez egy levelező rendszernél egyáltalán nem normális!

2021. júl. 26. 07:11
 2/4 anonim ***** válasza:
2021. júl. 26. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

#1: Igen, még létezik, és akármennyire is ciki kimondani, de az általad egekig magasztalt rendszerekhez képest van, amiben még jobb is. Ja, presze, nem az éppen aktuális divatmárkához tartozik, nincs egybeintegrálva vele mindenféle baromság, és bár a felülete nem a legszebb, de a működése stabil.

Tudom, manapság istenkáromlás ezt kimondani, de a Google egyre többször szopatja a felhasználóit. Érdekes, az Indamail még egyszer sem tiltotta le a POP3/IMAP elérést arra hivatkozva, hogy pár hétig nem léptem be arról az eszközről. Igen, persze, dögöljön meg a felhasználó, ha nem lép be minden nap...

Sőt, a kedvencem az volt, amikor a munkahelyemen be akartam lépni a privát Meet fiókomba. A kedves drága Google válasza az volt, hogy ebből a fiókból innen nem szoktam belépni (amúgy de... csak ritkán), így rohadjak meg, akkor sem fog beengedni. De mivel ő nagyon jó fej, ezért küldött egy kódot a tabletemre, és ha azt beírom, akkor beléphetek. Igen, az otthon levő tabletemre. Nem volt reális ezért hazautazni, szóval rákattintottam, hogy más módon szeretném azonosítani magam. Erre közli, hogy nem, nem azonosíthatom másképp magam. (Akkor meg minek van ott az a lehetőség?) Ja, persze magába a GMailbe sem engedett be. Ahogy pedig te magad írtad: "Be akarsz lépni, és nem lehet. Ez egy levelező rendszernél egyáltalán nem normális!"

Ezek persze apró kellemetlenségek, és tök jó, hogy jár hozzá minden fancy hülyeség, Drive, online office, űrlapok, fél tucat csevegő- és kommunikációs szolgáltatás, amik közül ők maguk sem tudják, hogy épp melyiket szüntessék meg, vagy melyiket gyűrják másik szolgáltatásukkal egybe, stb... Csak épp az a gond, hogy a nagy fejlesztgetések, meg a fene nagy biztonság következtében már maga a Google veszélyezteti a fiókok biztonságát. El lehet játszani a gondolattal, hogy mi van, ha épp internetszolgáltatót váltok, a tabletem megpusztul, akkor oda az egész levelezésem, meg minden, ami Google-hoz köthető? Hiszen az említett példa alapján hiába adtam meg másodlagos e-mail címet, vagy telefonszámot, ragaszkodott mindenképpen a tabletemhez.

Egybként meg az Indamail IMAP elérése nekem az előbb még működött. És azért nem kéne egy lapon említeni a Citromailt meg a Freemailt az Indamaillel. Átlagosan 5 évente egyszer van nagyobb karbantartás, időtartamban nem többször, mint a GMailnél. Csak most az időzítés szerencsétlenebbül sikerült.

2021. júl. 26. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az elmúlt 10 évben soha semmi bajom nem volt a Google fiókomba való belépéssel.

Net szolgáltatót is januárban váltottam, és simán be tudtam lépni a Google fiókomba.

És akinél be van kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés, annak nem lesz olyan problémája, hogy egyes eszközökön nem tud belépni, mivel a Google ad 10 darab, kinyomtatható, egyszerhasználható kódot, amellyel ha nincs hozzáférésünk a telefonhoz, vagy más Androidos eszközünkhöz, akkor a kód beírásával be tudunk lépni a fiókba.

Ezt a papirt én mindig magamnál tartom, benne van a táskámban mindig.

2021. júl. 26. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!