Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet törölni a regisztrác...

Hol lehet törölni a regisztrációmat a freemailről?

Figyelt kérdés

Se a "Freemail Szimplán" (új), se az "Origo Freemail"-en (régi) nem találtam erre vonatkozó menüpontot.

Ügyfélszolgálat nem válaszolt a levelemre.

2008. dec. 9. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
szai én ugytudom hogyha 3 hónapig nem lépsz be az e mail cimedre akkor automatikusan torlodika cimed :D
2008. dec. 9. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de nekem sürgős lenne.Citromailen működik a dolog,saját magam beállíthatom.
2008. dec. 9. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt is meglehet. Bár az 1. válaszolónak igaza van. Ha 3 hónapig nem lépsz be törlik.

Dehát ha ilyen sürgős.. :)

Felül a fejlécszerűségben a kilépés gomb mellett van egy olyan, hogy 'Jelszómódosítás'. Katt rá, és görgess a legaljára :) Innentől menni fog :P

2008. dec. 9. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Valóban három hónap múlva törlődik. Nyiss egy új fiókot ott ahol szeretnél, küldd át a régi leveleidet az új címedre, írj mindenkinek egy levelet, hogy megváltozott a címed, és többet ne lépj be a régire. Persze gondolom nem találtam fel ezzel a spanyolviaszt...:)
2008. dec. 9. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy kellemetlen ismerősöm miatt szeretném törölni,akinek az irományaimat nem elég a spamok közé tenni...
2008. dec. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!