Megéri 1500Ft-ért regisztrálni a Majomparádé torrentoldalra vagy 500Ft-ért a DiabloTorrent oldalra?
Egy kicsit utánanéztem a magyar torrentoldalaknak, és kiderült, hogy erre a két oldalra lehet SMS fizetéssel regisztrálni meghívó nélkül.
Kérem, csak olyan válaszoljon aki tagja az egyik oldalnak vagy ismeri az oldalak egyik tagját!
Arról is olvastam, hogy az eStone és a BigTorrent egyesült. Ha jól tudom ez a két legnagyobb torrentoldal az nCore után. Mit szóltok ehhez? Érdemes meghívót szerezni rá? Milyen jövője lesz ennek a torrentoldalnak?
"mert nem hiszem, hogy lenne bármi, ami a Majomparádén fenn van és nCore-on nincs."
Ha tudnád, hogy mennyire tévedsz... :)
Ráadásul hogy mekkora késéssel érkeznek meg az új dolgok (már ha megérkeznek egyáltalán).
#12, Most regisztráltam az oldalra a véleményed miatt, mert 1500Ft nem nagy pénz és sosem árt egy tartalék torrentoldal az nCore mellé, ez meg Magyarország második legnépszerűbb torrentes weboldala, ha jól tudom.
Engem azért annyira nem nyűgöztek le az oldalon található torrentek. Sok sorozat még 720p-ben sincs fenn, de a népszerűbbek itt is megvannak 1080p-ben.
Még most se nagyon hinném, hogy van bármi olyan dolog a Majomparádén, amire nekem szükségem van és nCore-on nincs, de nem bántam meg a regisztrációt, mert ki tudja mit hoz a jövő.
Megéri 1500 Ft-ért regisztrálni a Majomparádéra?
Miért telefonszám felhívásával mondják be a regisztráló kódot? Miért nem lehet SMS-t küldeni és miért nem SMS-ben küldik a kódot? Mi van, hogy ha nem értem meg milyen számsort mond be az autómata, akkor elveszik az 1500 Ft-om?
#14, Nem veszik el, mert a számsor folyamatosan ismétlődik a telefonban, amíg le nem teszed.
Gondolom, azért választották a telefonálós módszert, mert ha emelt díjas SMS-t kérnének, akkor nekik is küldeniük kéne egy SMS-t válaszként, ami pénzbe kerül. Tudom, nem sok pénz, de minden bevételforrást maximálisan ki kell használni.
Vagy pedig azért szüntették meg az SMS regisztrálást, mert a Telekom megszűntette az emelt díjas SMS szolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!