Facebookon, ha megszűnik valaki profilja, aki előtte lájkolta egy képemet, akkor?
Eltűnik a lájk is, vagy csak akkor, ha leveszik?
Továbbá ha valaki nem profil, vagy borítóképet tesz ki, csak egy simát feltölt, az is beadja az összes ismerősnek?
A lájk egy darabig ott marad, és aztán eltűnik. Tavaly nyár végén emlékszem az egyik ismerősöm törölte a Facebook profilját, addig csak +1 ként jelent meg a lájkoknál, amire nem lehetett rámenni. Most megnéztem, és nincs +1, vagyis eltűnt.
A kérdésed másik fele: Attól függ, hogy állítod be a láthatóságot. Lehet csak Én-ben is, akkor senki nem látja rajtad kívül. De lehet egyéni beállítást is tenni rá, kiválasztani azokat az embereket, akik lássák, vagy azokat, akik ne lássák... Mindent lehet.
Köszi!🙂
A másodikhoz. Nem a láthatósági beállítás érdekelne, azt tudom. Csak fura, h azokat a képeket, amiket az emberek nem profilnak, vagy borítónak állítanak be, jóval kevesebben lájkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!