A Pegazus kémszoftver ellen véd a VPN?
Én kormányellenes vagyok és csak kormányellenes híroldalakt olvasok általában: Telex, 444, HVG,,stb .Facebookon szinte az összes nagyobb ellenzéki politikus oldalára fel vagyok iratkozva, Dobrev, Márki Zay, Karácsony, stb.
Mivel egyértelműen ellenzéki felfogású vagyok, így lehetséges, hogy engem is megfigyeltek ezzel a szoftverrel?: [link]
"Ebben az egészben pontosan az a felháborító hogy bárkit megfigyelhetnek anélkül hogy nemzetbiztonsági veszélyt jelentne."
Nem. A jelenlegi törvények szerint ilyet - legalább is kis hazánkban - a nemzetbiztonsági hivatal nem tehet (és tesz) meg. Ahhoz eléggé kényes dolgot - nem elég szimplán "ellenzékinek" lenni - kell csinálnod, hogy a hatóság rád szálljon.
"Valószínűleg a régi wifimodememet fertőzték valami frissítés gyanánt"
Azért ne keverjük össze az általad említett hibás rendszerfrissítést, vagy a PEBKAC (Problem Exists Between Keyboard And Chair: a billentyűzet és a szék között előforduló probléma) miatt bekövetkezendő vírusfertőzést, egy, a topik témájában szereplő titkosszolgálati megfigyelő eszközzel (ami egyébként már 2016-ban ismert volt: [link] ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!