Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Pegazus kémszoftver ellen...

A Pegazus kémszoftver ellen véd a VPN?

Figyelt kérdés

Én kormányellenes vagyok és csak kormányellenes híroldalakt olvasok általában: Telex, 444, HVG,,stb .Facebookon szinte az összes nagyobb ellenzéki politikus oldalára fel vagyok iratkozva, Dobrev, Márki Zay, Karácsony, stb.

Mivel egyértelműen ellenzéki felfogású vagyok, így lehetséges, hogy engem is megfigyeltek ezzel a szoftverrel?: [link]

2021. júl. 19. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy beszél a világ egyik legfejlettebb kémszoftveréről, mintha tudni lehetne róla valamit.A lényeg nyilvánvaló, semmilyen nyomot nem hagy, így ezen az úton nem lehet leleplezni. Az egész leleplezési ügy kamu. Uborka szezon van.
2021. júl. 20. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Ebben az egészben pontosan az a felháborító hogy bárkit megfigyelhetnek anélkül hogy nemzetbiztonsági veszélyt jelentne. Tehát igen, ha szokatlan módon megváltozik a mobilod hálózata, annak sebessége, minősége az már gyanús jel erre. Én is elég "hangos" ellenzéki vagyok és a múlt hónapban ok nélkül korlátozták a mobilnetem mire napokkal később a szolgáltató belső hibára hivatkozva 2Gb és semmi egyéb teendőre küldött elnézést kérő SMS-t. A netem ezen túl sem javult, csak 2G-re volt képes azt is kedve szerint. Erre kipróbáltam a sim kártyám áttenni egy másik mobilwifibe és tádám megjavult minden. Valószínűleg a régi wifimodememet fertőzték valami frissítés gyanánt, mert korábban is tapasztaltam hogy átirányított például levelező oldalakról mire be tudtam volna lépni. De sok nem privát ablakot is kaptam. Ezzel viszont soha azóta.
2021. júl. 22. 00:30
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ebben az egészben pontosan az a felháborító hogy bárkit megfigyelhetnek anélkül hogy nemzetbiztonsági veszélyt jelentne."

Nem. A jelenlegi törvények szerint ilyet - legalább is kis hazánkban - a nemzetbiztonsági hivatal nem tehet (és tesz) meg. Ahhoz eléggé kényes dolgot - nem elég szimplán "ellenzékinek" lenni - kell csinálnod, hogy a hatóság rád szálljon.

"Valószínűleg a régi wifimodememet fertőzték valami frissítés gyanánt"

Azért ne keverjük össze az általad említett hibás rendszerfrissítést, vagy a PEBKAC (Problem Exists Between Keyboard And Chair: a billentyűzet és a szék között előforduló probléma) miatt bekövetkezendő vírusfertőzést, egy, a topik témájában szereplő titkosszolgálati megfigyelő eszközzel (ami egyébként már 2016-ban ismert volt: [link] ).

2021. júl. 22. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!