Van google mapsból naprakész műhold felvétel, ami nem
öccáz éves képet mutat?
Van, csak nem neked. Attol hogy akar ezer forintot is fizetnel, nem fogjak csakis neked atszervezni a kepek feldolgozasat vagy publikalasat.
2021. júl. 16. 13:59
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a f.szért nem lehet fizetős szolgáltatást indítani, ahol az előfizetőknek naprakész műholdas térképet adnak. Mintha más szolgáltatásokba nem lenne olyan, hogy a fizetős ügyfeleknek többet nyújtanak. Úgy vered itt magad, minha valami Nasa űrtitkot kérne az ember, amikor csak egy alap dolgot szeretne, ami a XXI. Száhadban már elvárható.
Már hogyne lenne fizetős műholdas szolgáltatás! Néhány millió euróért biztosan te is meg tudod rendelni magadnak. Írjak címet, hogy hol lehet?
2021. júl. 16. 15:13
Idén márciusi képek vannak a Google Föld-ön ha bekapcsolod az időcsúszkát. Utcaképnél is. Ha ennél frissebb kell menj oda személyesen.. :)
A másik esetben a műholdkép idén májusi...
2021. júl. 16. 15:17
Adatvédelmi meg nemzetbiztonsági okok miatt szerintem soha sem fogsz tudni élő műholdképeket nézni a Földről.
2021. júl. 16. 15:32
6/10 A kérdező kommentje:
#4 akkor jó, mert a g.mapson még a Fradi stadionja iy épülőben van, pedig azt 2016-ban építették, de a parkoló még a képen nincs kész, ami azért ciki. Itt 1-2 év alatt manapság utcák épülnek, körforgalmak, meg teljesen megváltozik egy-egy rész. Azért legalább évente illene egyszer körbemenniük a kocsival is. A felhasználók adatainak begyűjtése bezzeg naprakészen megy xdddd
7/10 A kérdező kommentje:
#4 nemtom, megnéztem, ott is 5 éves kép van. Mit kell bekapcsilni?
8/10 A kérdező kommentje:
Uhh de szégyen.
Össze vissza ollózott képek, valahol még 2013-at ír, valahol 2021 március. Ez vicc amúgy. Ha Budapest határa 2021-es, akkor Budapestről miért csak 2016.07.10 van? Nem értem ezt az egészet. XD
9/10 Danny18 válasza:
[link]
Ide lehet írni, igaz nem Magyar. Én nem próbálkoztam még a kérdéssel. De ők azok akik kb mindent látnak. Gondoltam belinkelem hát ha valaki felteszi nekik a kérdést :D
2022. márc. 6. 20:24
10/10 Danny18 válasza:
Vaagy earth-i oldalán. Linket nem tudok, mert nem engedi beilleszteni.
Egyébként valahol jó, hogy nem csak engem érdekelnek ezek, a rossz az hogy civil kis ember vagyok... ilyenkor irigylem azokat akik ilyen szintű karierre tettek szert!
2022. márc. 7. 01:54
Kapcsolódó kérdések: