Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van google mapsból naprakész...

Van google mapsból naprakész műhold felvétel, ami nem öccáz éves képet mutat?

Figyelt kérdés
Legalább olyan, amin már látszana a Puskás Aréna felülnézetből, meg az új Honvéd stadion. Én nemtom miért 2000 éves felvételek vannak, egy retek műhold nem tud minden nap frissülni? Akár elő is fizetnék rá, ha van ilyen.
2021. júl. 16. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Van, csak nem neked. Attol hogy akar ezer forintot is fizetnel, nem fogjak csakis neked atszervezni a kepek feldolgozasat vagy publikalasat.
2021. júl. 16. 13:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a f.szért nem lehet fizetős szolgáltatást indítani, ahol az előfizetőknek naprakész műholdas térképet adnak. Mintha más szolgáltatásokba nem lenne olyan, hogy a fizetős ügyfeleknek többet nyújtanak. Úgy vered itt magad, minha valami Nasa űrtitkot kérne az ember, amikor csak egy alap dolgot szeretne, ami a XXI. Száhadban már elvárható.
2021. júl. 16. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Már hogyne lenne fizetős műholdas szolgáltatás! Néhány millió euróért biztosan te is meg tudod rendelni magadnak. Írjak címet, hogy hol lehet?
2021. júl. 16. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Idén márciusi képek vannak a Google Föld-ön ha bekapcsolod az időcsúszkát. Utcaképnél is. Ha ennél frissebb kell menj oda személyesen.. :)

A másik esetben a műholdkép idén májusi...

2021. júl. 16. 15:17
 5/10 Argloss ***** válasza:
74%
Adatvédelmi meg nemzetbiztonsági okok miatt szerintem soha sem fogsz tudni élő műholdképeket nézni a Földről.
2021. júl. 16. 15:32
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 akkor jó, mert a g.mapson még a Fradi stadionja iy épülőben van, pedig azt 2016-ban építették, de a parkoló még a képen nincs kész, ami azért ciki. Itt 1-2 év alatt manapság utcák épülnek, körforgalmak, meg teljesen megváltozik egy-egy rész. Azért legalább évente illene egyszer körbemenniük a kocsival is. A felhasználók adatainak begyűjtése bezzeg naprakészen megy xdddd
2021. júl. 17. 09:53
 7/10 A kérdező kommentje:
#4 nemtom, megnéztem, ott is 5 éves kép van. Mit kell bekapcsilni?
2021. júl. 17. 10:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Uhh de szégyen.

Össze vissza ollózott képek, valahol még 2013-at ír, valahol 2021 március. Ez vicc amúgy. Ha Budapest határa 2021-es, akkor Budapestről miért csak 2016.07.10 van? Nem értem ezt az egészet. XD

2021. júl. 17. 10:16
 9/10 Danny18 válasza:

[link]

Ide lehet írni, igaz nem Magyar. Én nem próbálkoztam még a kérdéssel. De ők azok akik kb mindent látnak. Gondoltam belinkelem hát ha valaki felteszi nekik a kérdést :D

2022. márc. 6. 20:24
 10/10 Danny18 válasza:

Vaagy earth-i oldalán. Linket nem tudok, mert nem engedi beilleszteni.

Egyébként valahol jó, hogy nem csak engem érdekelnek ezek, a rossz az hogy civil kis ember vagyok... ilyenkor irigylem azokat akik ilyen szintű karierre tettek szert!

2022. márc. 7. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!