Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok csinálni felhő pc-t?

Hogy tudok csinálni felhő pc-t?

Figyelt kérdés

Olyan felhő pc, ami legalább 6 gb ramos, meg 64 gb romos. Meg persze mindegy hogy linux-e, vagy windows-e. Nem ilyen virtualboxra gondolok, hanem felhő alapú gép.

És ingyenes legyen.

2021. júl. 16. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen nem kapsz ilyen gépet, esetleg úgy, hogy próbaidő alatt elégeted rá a játékpénzt, amit kapsz (Windowst így nem fogsz tudni csinálni, amennyire tudom). Ha a játékpénz elfogyott, vagy a próbaidő letelt, akkor csak (valódi) pénzért fogsz tudni ilyen gépet fenntartani.
2021. júl. 16. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Mi az a felhő PC?
2021. júl. 16. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom olyan szerver, ami valamelyik felhőszolgáltatónál van. Remélem, mert a válaszom erre a feltételezésre alapul. :)

1-es voltam

2021. júl. 16. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Veszel egy szervert ilyen paraméterekkel és ráaggatod egy üzleti net előfizetésre. Anyám cégében így megy a szerver (honlap, levelezés megy rajta).
2021. júl. 16. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Beraksz a gépbe egy SD kártyát, bebootolsz egy Live Linux rendszert, felcsatolod a kártyát /mnt-re, csatolsz egy hálózati mappát a /mnt/usr helyre, telepíted a rendszert. Kb. Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e, de ez is egy lehetőség.
2021. júl. 16. 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi az első válaszolónak, pont arra gondoltam. És melyik a legjobb szolgatatás?
2021. júl. 16. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a Google clouddal próbálkozz, ott 12 hónapnyi próbaidő van, és kapsz 300 dollárt, amit elkölthetsz bármire. Ebből "vehetsz" olyan gépet, amilyet szeretnél (Windowst nem tudsz rá tenni), de ugye a gép, amíg megy, le fogja rágni a pénzedet.

Egy ilyen gép havonta 50 dollár körüli összegbe kerül, tehát nagyjából fél éved lesz használni a azt. Ha megelégszel 4GB memóriával, akkor "csak" 28 dollár körül fog enni havonta, tehát tovább tudod használni.

Nem tudom, mire kell, lehet, hogy ez nem opció, de itt tudod megbecsülni, hogy mennyibe fog kerülni a dolog:

[link]

2021. júl. 16. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Mi az a felhő PC? Gondolom tűzbe dobja és füstként felszáll a felhőkbe. :)
2021. júl. 16. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Én nem értettem pontosan, hogy mire gondoltál, azért kérdeztem.

A már említett Google Cloud mellett az Amazon Workspacest és a Citrix Cloud Desktopot tudom ajánlani. Szerintem ezek azok, amiket te keresel, de természetesen ez nincs ingyen!

[link]

[link]

2021. júl. 16. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Azt ugyan nem tudom, hogy a 64 giga ROM alatt mit értesz, de ha már volt Google, Amazon meg Citrix, akkor legyen itt a Microsoft Azure is. (Egyiket sem használtam, úgyhogy nem tudom, hogy megéri-e, de sokan használják, annyira rossz nem lehet.) És ha már négy szolgáltatód van, mindegyiknél kipróbálod az ingyenes lehetőséget, egész sokáig tudod ingyen használni, ha nem zavar, hogy időnként szolgáltatót kell váltanod. És itt Windows is van Linux mellett:

[link]

2021. júl. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!