Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetszolgáltató emelheti...

Daxxg kérdése:

Internetszolgáltató emelheti a havidíj összegét hűségidő alatt?

Figyelt kérdés
Január óta egyik internetszolgáltatónál van előfizetésem. 4000 ft volt a havidíj. Megkaptam a júliusi számlát, azon 5600ft szerepel. Hűség alatt bármikor emelheti egy szolgáltató az előfizetés árát?
2021. júl. 14. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
El kell olvasni a szerződést, abban benne van.
2021. júl. 14. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hűség alatt nem emelhet, csak úgy ha előtte 30 nappal értesít és ha nem fogadod el az emelést jelezned kell. Ez esetben kötbér nélkül felmondhatod a szerződésed. Ha nem jelzel akkor automatikusan elfogadod.

btw. én még nem láttam hűségidő alatt áremelést, annak ellenére hogy ilyen módon jogukban állna. Biztos hogy nem nézel el valamit? Régebbi számlán kedvezmény volt, most külön tételként szerepel egy negatív összeg,...?

2021. júl. 14. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem néztem el semmit. Csak internet előfizetésem van. Kábel tv vezetékes telefon nincs.
2021. júl. 14. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szerződés kötésnél nem olvastad el az apróbetűt a PR Telecom -nál.

Hogy az akciós ár csak az első negyed/fél évre érvényes.

2021. júl. 14. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy emelheti, ha például első pár hónapra kedvezményes árt ígér, utána pedig magasabbat.
2021. júl. 15. 05:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan szerződésem van, hogy 10 hónapig 3900 ft, az utolsó kettőre meg 4500.
2021. júl. 15. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!