Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kékhalált kapott a gépem,...

Kékhalált kapott a gépem, nincs rajta net. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kékhalált kapott a gépem (mai nap talán 5. alkalom, de már kb 1 honapja nem kapott) és miután újraindult, azután már nem volt rajta net. Ki/be húztam az ethernet kábelt a gépen és a routeren is, de így sem jó. Valakinek bármilyen ötlet? (az alaplap egy b450 aourus elite, ha számit)

2021. júl. 13. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
ESzközkezelő?
2021. júl. 13. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem az adapterhibaelhárítást, ott azt írta, hogy telefonkábalre hasonlít, ami be van dugva és ellenőrizzem, de a másik gépen sem volt jó a kábeles net, aztán rá 1 órára már wifi sincsen
2021. júl. 13. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Már van wifi is és a másik gépen is net csak rossz helyre volt dugva a modem kábele. De ezen még mindig nincsen, de elfelejtettem írni, hogy a netkábel adaptere így is világít (narancssárgán) tehát akkor az nincs megsérülve igaz?
2021. júl. 13. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs.

De mit mutat az Eszközkezelő a Hálózati kártyáknál?

2021. júl. 13. 23:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt mutatja, egyik sincs letiltva. [link]
2021. júl. 14. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
A kép szerint (képet egyszerűbben készíthetsz, ha megnyomod a PrtScr billentyűt, majd megnyitod a Paint-et és nyomsz egy Ctrl+V kombót, majd mented) hiányoznak a rendszerből az internet adapterek, valami hasonlót kellene látnod: [link] Első körben tiltsd le a Proton VPN-t, indítsd újra a gépet, nyisd meg az Eszközkezelőt és nyomj a Művelet menű Hardverváltozások keresésére.
2021. júl. 15. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!