Kinek mi a tapasztalata a Telekom által kínált wi-fi routerről?
Tervezzük megrendelni az 1000-res net csomagot tőlük, amihez jár a wi-fi modem is ugyebár.
Eddig UPC (mostanra Vodafone ugye) modemünk volt ami Connect Box néven futó fehér könyvszerű/ egység volt ugye ezzel megvagyok elégedve.
Viszont a Telekom routeréről semmi infót nem találtam a weboldalukon, meg neten se nagyon. Azt sem tudom hogy néz ki :D
Mik a tapasztalataitok?
Jah, hogy 130 e... Nem tudok olvasni... Akkor biztos nem a prohardver lesz az... És a kérdésre sem azért írtam tapasztalatot a Sagemcomról, mert a kérdezőnél is valószínűleg annak a francia gyártónak a terméke lesz...
Elnézést, hogy mertem írni!
Üdv!
Nekünk is nemrégiben lett optikai, 1000 mb/s csomagba (telekom szintén) speedtest viszont le-feltöltésen is csak 300-400-as értéket mutat. Gondolom nálunk is fennáll az olcsó router amit hoztak (vagy mas is okozhatja?) Mi lenne a teendő hogy az 1000 felé konvergáljon? Intézik ezt ők kérésre? Ha igen mibe kerül ha erősebb routert hoznának?
Wi-fin max. 600-at tud (300-600), vezetéken viszont 900 feletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!