Most már nem éri meg rendelni tényleg Kínából?
Figyelt kérdés
Július 1-e óta életbe lépett törvény miatt...2021. júl. 11. 14:18
2/13 anonim válasza:
Ha eddig azért rendeltél onnan, mert megspóroltál 400-1500Ft-ot, akkor nem éri meg.
3/13 anonim válasza:
Sokkal jobban megéri a sávos eljárási díj miatt. Eddig egy 10 ezres termék után +6200 forintot kellett fizetni, most pedig +3300-at ha online fizeted.
4/13 anonim válasza:
3. ja persze, ha a vámot elfelejted, amit kb. 8000Ft felett fizetni kell.
5/13 anonim válasza:
Vám 150 euró felett van, az kb 53 ezer forint. 22-150 euró között csak áfát kell fizetni és eljárási díjat, ami most jóval kedvezőbb.
6/13 anonim válasza:
Jogos, kevertem a szezont a fazonnal.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
A cuccak, amiket én vettem/veszek, eddig negyedannyiba kerültek, mint az EU-ból. Most már csak feleannyiba fognak. Még mindig jobban megéri. Ez a törvénymódosítás nem a piacvédelemről szól, hanem arról, hogy megint meglopják a végfelhasználót.
9/13 anonim válasza:
Akkor mi a bajod ha még így is olcsóbb? Örülj neki, hogy nem 3000Ft-os vámkezelési díjat kell fizetned a 100Ft-os kütyü után és kész. Ha meg minden után 3000Ft-ot kellene fizetned, az lenne a bajod.
Jó ez így, ahogy van, talán kevesebb szemetet rendelnek egyesek.
10/13 anonim válasza:
Minek örüljek? Hogy kétszer annyiba kerül mint eddig? Vagy az vígasztaljon, hogy pontosan ugyanaz EU viszonteladótól még ahhoz képest is dupla annyiba kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!