Ncore meghívó mennyit ér mostanság?
Figyelt kérdés
pénzzé lehet tenni?2021. júl. 10. 07:20
1/13 anonim válasza:
Pénzzé tett meghívó általában kitiltást ér.
3/13 anonim válasza:
Én adok érte 2 Ft-ot.
Kp-ban persze.
4/13 anonim válasza:
Tilos árulni:)
De amúgy gondolom minden annyit ér, amennyit hajlandóak érte adni
5/13 anonim válasza:
Semmit.
Ha kitudódik, kiziltás. Ha a vevőt valamiért kitiltják, repül a meghívott is.
6/13 anonim válasza:
Sok bugyuta majom nem a kérdésre válaszol. Körülbelül 20-30 ezer forint a reális értéke, próbáld kereskedő oldalakon (ezek nem magyar oldalak)
7/13 A kérdező kommentje:
régen is pénzért jutott hozzá a legtöbb ember meghívóhoz, csak akkor kb könnyen összejött. én 10 éve tag vagyok, majdnem 16 tb feltöltés, és most van 13500 pontom... vennék prémiumot 1 hónapot és úgy 10ezer a meghívó.
Csak én voltam régen olyan hülye/normális, hogy szívességből meghívtam vagy 5 haveromat
2021. júl. 10. 13:18
8/13 anonim válasza:
Miért lettél volna azért hülye?
9/13 anonim válasza:
És régen is tiltották, akit elkaptak.
10/13 A kérdező kommentje:
de hogy kapnának el ezért? Vagy ezzel töltik a szabadidejüket a modik, hogy ilyenekre vadásznak?
2021. júl. 10. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!