Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Voltatok már megrickrollozva?

Röfögő_uborka kérdése:

Voltatok már megrickrollozva?

Figyelt kérdés
A rickrolling egy internetes mém, amiben valaki megad egy linket, ami állítása szerint valami, az éppen tárgyalt témához releváns tartalomhoz vezet, ehelyett azonban Rick Astley Never Gonna Give You Up című videóklipjére mutat. Aki rákattint és látja a klipet, arra azt mondják, hogy rickrollozva lett. (Forrás: Wikipédia)

2021. júl. 9. 13:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, többször is.
Igen, egyszer.
Nem, még soha, de ismerem a mémet.
Még nem hallottam róla.
33 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Részben. Egy ilyen linkre kattintottam, de az valamilyen szinten releváns volt.

Te egyébként voltál már megcageelve? (Nem biztos hogy így mondják)

2021. júl. 9. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi ez a Cage dolog, de tudok egy nagyon jó trollkodást, olyasmi, mint a rickroll. Nem, nem stickbug. [link]
2021. júl. 9. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a stickbug?

Egyébként a Cage-et úgy értelmeztem annakidején hogy egy feltört(???) facebook profil lett átfazonírozca Nicolas Cage-esre. De lehet hogy ez csak egy vállfaja. Mindenesetre egyszer megcsináltam mikor valaki bejelentkezve maradt véletlenül a fiókjában. Szerintem vicces volt, mivel kárt nem okoztam, illetve kapott egy visszajelzést arról, hogy ne csináljon ilyet, ráadásul még ki is jelentkleztem neki utána. :)

2021. júl. 9. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nevögona givjűap, nevögona széjgudbáj, nevögona sáréráré, áhörtyú
2021. júl. 10. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 szinte ugyanolyan a stickbug mint a rickroll. Egy bot bogár (vagy nem tudom a nevét magyarul) elkezd táncolni mikkor elindítasz egy videót. Itt egy példa rá: https://www.youtube.com/watch?v=gkj6dllShao&ab_channel=Telep.. .

1x megvoltam rick rollozva. Nagyon adom ezt a rickroll ozást :D .

2021. júl. 10. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Hát dickrollozva?
2021. júl. 10. 17:59
 7/8 A kérdező kommentje:
#3 eddig nem ismertem ezt a dolgot, de jó trollkodás.
2021. júl. 14. 13:27
 8/8 anonim válasza:
funny guy
2021. júl. 14. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!