Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan kinti wifi jelerősít...

Van olyan kinti wifi jelerősítő, amihez nem kell kábelezni?

Figyelt kérdés
Kint az udvaron van egy villanyoszlop, amire tennék egy wifi jelerősítőt, hogy az egész udvaron, gazdasági épületekben legyen wifi, de csak olyan eszközöket találtam (pl. wavlink ac1200), amit be kell kábelezni a router és közte. Létezik olyan outdoor eszköz, hogy vezeték nélkül rácsatlakozik a routerre és a jelét felerősíti?

2021. júl. 9. 03:25
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Van sok ilyen eszköz (repeater), de amikkel én találkoztam eddig, azok elég gyengén muzsikáltak, majdhogynem nullával egyenlőt. Ha teheted, húzz ki egy kábelt az oszlopig és tegyél oda is egy routert.
2021. júl. 9. 06:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ezt a problémát a gyári antennák lecserélésével oldottam meg, Hardverapro-n vettem egy sráctól antennákat, ilyeneket:

[link]

2021. júl. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!