Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a facebookom...

Nem tudok belépni a facebookomba, másnak volt ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval pár napja vírusos lett a facebookom, magátol kirakott ilyen kamu napszemüveg hírdetéseket, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csak kitöröltem a bejegyzést, hiszen tudom, hogy itt nem lépnek be igazából a profilodba. Azonban -gondolom én- emiatt most a facebook kitett mindenhonnan, böngészőböl, gépről, telefonos appból, kérte hogy változtassam meg a jelszót stb. Sikerült is megváltoztatni, azonban amikor belépek, kér egy jegyű kódot, amit el kéne hogy küldjön smsbe, de nem kapom meg, a telefonszám biztos hogy jó, azt kiírja, hogy melyikre küldi és egyezik, azonban nem kapok smst és órák óta nem tudok belépni. Most volt egy lehetőség, hogy feltöltöm a személyimet és úgy beenged, viszont erre várni kell 48 órát, én pedig mindig messengeren beszélek, és hát problémás.

A negatív, "jajj messenger nélkül nem lehet élni" kommentekből nem kérek köszi.

2021. júl. 8. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Igen, én sem tudok belépni a facebookodba. Mondjuk nekem ez nem probléma.
2021. júl. 9. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!