Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook függőség?Csak én...

Facebook függőség?Csak én gondolom így,hogy nem jó mindent kipakolni nyilvánosan?

Figyelt kérdés
Csináltam facebookot nemrég,van már jó pár ismerősöm,mindent kiraknak,képeket magukról,gyerekekről stb nyilvánosan.Én nem vagyok enne híve.
2021. júl. 8. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Én is így gondolom, mint ahogy sokan mások is.
2021. júl. 8. 11:42
 2/3 anonim válasza:
51%
Ugyanezt gondolom. Nagyon ritkán posztolok, utoljára évekkel ezelőtt cseréltem profil és borítóképet. Sose értettem, hogy mire jó mindent kiposztolni, de egyesek szeretnek büszkélkedni, vagy ferdíteni a valóságon. Azt még el tudom viselni, ha valaki a családi vakációról posztol, de azt már nem, amikor felnőtt, tanult emberek filteres selfieket töltenek fel havi szinten, vagy egymással versenyeznek, hogy ki nyaralt menőbb helyen, kinek van szebb gyereke, autója, lakása.
2021. júl. 8. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne keverd a függőséget a felelőtlenséggel, illetve a digitális inkompetenciával!

Egyébként - bár tudom, sokan attól képzelik fene mód nagynak magukat, ha csakazértse tesznek közzé semmit - nem probléma az, ha valaki gyakran posztol. (Akit meg nem érdekel, az leiratkozhat a frissítéseiről. Fogyasztói oldalon is illene panaszkodás helyett rendesen beállítani a rendszert.) A probléma az, amikor olyasmiket tesznek közzé, amivel vissza lehet élni. Főleg, ha jó szokás szerint mindent bárki által megtekinthetőként osztanak meg. A betörők álma, amikor látják, hogy mi hol van a lakásban, és mikor nyaral a család.

Amúgy meg az, hogy minek vagy híve, a te egyéni dolgod. Fel kéne már nőni, és meg kéne érteni, hogy te sem vagy mindenható, nem fogja mindenki a gondolataidat lesni, mint ahogy te sem ugrálsz úgy, ahogy mások fütyülnek. Ha mindenki a maga dolgával foglalkozna, és nem azon rugózna, hogy más épp mikor, mit és hogyan csinál, egy sokkal boldogabb társadalomban élhetnénk.

2021. júl. 9. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!