Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ultra gáz ami facebook csinált?

Ultra gáz ami facebook csinált?

Figyelt kérdés

Nos,kvázi 3 hónapja csináltam egy facebookot,s nem raktam ki a pofámat,mert egyrészről szégyelem magam,másrészről meg úgyis minek?Sok idióta meg lementi magának a fotómat.

Aztán letiltotta mert:

"-Há me azé,me nem tartottad be az iránynyelvet,mert kamu profilt csináltál"

Mondom mi vaaan??mivaaaaaan?

Másnap megint csináltam profilt,és azt is letiltotta "kamu profil" címszó alatt,mondom ez nagyon jó,másnak meg nincsen profil képe.

Meg más hol is hallotam,hogy ilyen címszó alatt tiltották az profilják,közben holt biztosan megadta az profilját..

Meg egyik rokonomnak csak sima profil képe van,az se az arca,hanem más..

Mi az véleményetek?

#facebook,informatika,letiltás,profil,face,book,tiltás
2021. júl. 6. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Letiltott a facebook brühühüü. Na most mi lesz? :D

Van élet a Mátrixon kívül is.

2021. júl. 6. 16:29
 2/16 A kérdező kommentje:

1

Akkor hogyan fogom tartani a kapcsolatom facen?

Kb mindenki fent van azon..

De brühühü,te vagy igazi ember,napi max 1 órát internetezel mi?

Vagy nincs is emberi kapcsolataid?

2021. júl. 6. 16:37
 3/16 A kérdező kommentje:
De amúgy megjegyezném hogy van életem,de facebook szentül kell :))
2021. júl. 6. 16:45
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
magyarországon sajnos túl népszerű a fosbúk, hidd el más platformon is lehet kapcsolatot tartani
2021. júl. 6. 16:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem kötelező profilképet használni, valami más miatt tilthattak. Például mert volt már profilod ugyanabból a környezetből (hardver-, és eszköz azonosítók, hálózati azonosítók, földrajzi elhelyezkedés, stb.), esetleg voltál tiltva is, esetleg kamu nevet adtál meg és jelentettek, talán nem voltál hajlandó igazolni magad, stb. Utána pedig már minden további profilt automatikusan tiltanak, ami egy tiltással érintett környezetből kerül beregisztrálásra.
2021. júl. 6. 17:11
 6/16 anonim ***** válasza:
Úgy néztem, hogy egy AI próbálja kiszűrni a fake profilokat, és a profilkép is szempont, de szerintem más gond is volt, ami miatt azt gondolhatta nem vagy valós ember. Lehet a kapcsolatok száma, a posztok és like-ok stb..
2021. júl. 6. 17:23
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Dehogynem tiltanak, ha nincs normális profilképed, pár órád vagy pár napod van csak facen. Kötelező a normális profilkép.
2021. júl. 6. 17:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Új regisztrációkor? ~13 éves a profilom, fiktív profilképpel. Nem is személy van rajta.
2021. júl. 6. 17:32
 9/16 A kérdező kommentje:

5

Nem volt kamu név,és nem voltam tiltva.

Én igazoltam magam,külön képet is küldtem be.

2021. júl. 6. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

Akivel csak fosbukon lehet tartani a kapcsolatot, azzal nem éri meg tartani a kapcsolatot.

2021. júl. 7. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!