Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem nézi meg senki a videóimat...

Nem nézi meg senki a videóimat tiktokon. Egy csomó időt belefektetek az editekbe és senki se nézi meg.Hogyan nézzék meg többen hogyan kerüljek foryouba?

Figyelt kérdés

2021. júl. 6. 15:41
 1/7 anonim válasza:
79%
Mi a felhasználóneved? Megnézném és akkor jobban lehetne véleményt mondani
2021. júl. 6. 15:53
 2/7 anonim válasza:
100%

Ez több dolog miatt is lehet, hisz a tiktok algoritmusa sok mindent figyelembe vesz, amikor egy videó kikerül foryouba. A legfontosabb az, hogy amilyen tartalmat kiraksz mennyire releváns, vagyis ha olyan dolgokról csinálsz videót, ami sokakat érdekelhet, akkor nagyobb eséllyel kerül foryouba. A másik dolog, ami még fontos, hogy folyamatosan poszoltj.

Fontos tényező, hogy milyen zene, megy a videó alatt, ebben segíthet a Tokboard oldala:

[link]

ahol a tiktokon lévő zenéket rendezi népszerűség szerint. Itt fontos azt is nézni, hogy melyik zenének, mennyire nőt a népszerűsége.

Elméletileg a hashtagek is befolyásolják, hogy mi kerül ki foryouba.

DE azt is érdemes megemlíteni, hogy régebben a tiktokon voltak olyan videók, aminél nem volt hang, se hashtag és semmi se történik bennük, mégis foryouba kerültek.

Illetve vannak dolgok, amiket az algoritmus nagyon nem kedvel, ilyen például, amikor a videóid közül egyet vagy néhányat privátba teszel, vagy letörölsz (vagy a tiktok törli le, mert olyan van benne, ami nem lehet videókban). És ha ez megtörténik akkor utána már kevesebbet kerülnek a videóid foryouba és ez visszafordíthatatlan kb.

2021. júl. 6. 16:08
 3/7 anonim válasza:
100%
2-es vagyok, csak azt szeretném hozzátenni, hogy ezeket én is csak tiktok hallottam, hogy ezekre érdemes odafigyelni. De azt tapasztaltam, hogy amikor néhány videómat privátba tettem, úgy kevesebbet kerültem foryouba.
2021. júl. 6. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2021. júl. 6. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor az lehet a probléma hogy túl sok videóm van privátban?
2021. júl. 6. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkot ezen már nem tudok valtoztatni?
2021. júl. 6. 19:25
 7/7 anonim válasza:
Ha eleve privátba voltak, akkor elméletileg nem baj, de ha privátba tetted, akkor lehet gond, és ezen már nem lehet változtatni. Vagyis láttam pár olyan videót tiktokon, amiben erről beszéltek, hogy ezért nem szabad privátba tenni azokat a videókat, amik eredetileg nyilvánosként lettek posztolva.
2021. júl. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!