Miért nem tudok letölteni Ncore-ról?
Figyelt kérdés
Tegnapig minden simán ment, de azóta a mindegyik torrent, amit próbáltam, megáll a "csatlakozás a peerekhez" státusznál, és nem indul el a letöltés. Semmit nem változtattam meg, minden úgy csináltam, ahogy eddig.2021. júl. 5. 16:38
11/17 anonim válasza:
* az első mondatot hagyd figyelmen kívül légyszi:D
12/17 A kérdező kommentje:
Csekkoltam ezt is a kliens beállításai között, és az aktív letöltések maximális száma és az aktív torrentek maximális száma is bőven több, mint amennyi éppen meg van nyitva/fut. Szóval tényleg nem értem.
2021. júl. 5. 20:22
13/17 A kérdező kommentje:
Eddig két gépen próbáltam, az egyiken uTorrent, a másikon BitTorrent Web van, egyiken sem működött, most kipróbáltam egy harmadikon BiTorrenttel, és azon működik.
Bármi ötlet?
2021. júl. 6. 15:00
14/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy tiltott az oldalon az adott kliens?
15/17 A kérdező kommentje:
Eddig végig ezt használtam és hiba nélkül működött, szóval nem hiszem.
2021. júl. 12. 12:56
16/17 A kérdező kommentje:
Most már a seedelés sem megy. A kliens(ek)ben elvileg megy a seedelés, de az Aktivitás menüben azt írja ki, hogy "stopped". Még sosem volt ilyen, nem értem, mi a probléma...
2021. júl. 12. 13:00
17/17 anonim válasza:
Még mindig itt vagyunk? Egy idő után is tilthatják a klienst. Amúgy, erre ott van a helpdesk és segítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!