Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncoreorrol torolhetnek mert...

Ncoreorrol torolhetnek mert nem toltok le onnan hosszu ideig semmit?

Figyelt kérdés
felmegyek az oldalra de nem toltok le semmit nagyon hosszu ideig, ezert torolhetnek?

2021. júl. 4. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem törölnek érte. Arra vigyázz hogy 8 hét inaktivitás után törölnek, vagyis ennél gyakrabban lépj be.
2021. júl. 4. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem törölnek, csak ha 8 hétig nem lépsz be inaktiválják a fiókod, amit prémium vásárlásával tudsz feloldani.
2021. júl. 5. 06:48
 3/6 EG0 válasza:

Ez a 8 hetes szabály teljesen irreális, hiszen ha közben is visszaosztasz, akkor úgy is hozzájárulsz a működéséhez, hogy neked épp nem kell semmi.

Meg legalább küldenének jelzést, hogy hahó, itt egy értelmetlen szabály, figyelj a határidőre.

Engem is emiatt zártak ki, a prémium irreálisan drága lett, a velük való levelezés bicskanyitogató (pl. "A világméretű járványra való tekintettel 365 munkanapos válaszadási időt tudunk garantálni.")

Szóval 10 év után én léptem, s*ggfejekkel kardozni már öreg vagyok.

2021. júl. 11. 16:36
 4/6 anonim válasza:

Engem is tiltottak mondvan 8 hete nem léptem be.... mostha kifizetem a majdnem 10$ t akkor azonnal aktiv lez a fiokom ujra , korlatlan ideig? Persze betartva azt hogy 8 hetnel korabban fellepegetek...

Nagyon seggre ultem mikor meglattam

Nemetorszagban elek itt nem lehet sajnos altalaban 8 hetente hazamegyrk s akkor toltok le otthon es legutobb ahogy hazamentem felléptem s ez fogadott.... röhej hogy itt is a penzhuzas megy

10éve tag vagyok mindig viszatoltottem mindent

2021. júl. 24. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Németben is megnyithatod az oldalt, csak torrentezni ne akarj. Szerintem azért nem lehetetlen 2 havonta(!) egyszer belépni.
2021. júl. 24. 17:55
 6/6 anonim válasza:
Öszinten szolva be szoktam lépni havi 1x kb. Idekint is. Csak azért hogy szetnézzek majd odahaza mit toltok le. De hogy most valamilyen uto modon elmaradt😌😔
2021. júl. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!