Ncoreorrol torolhetnek mert nem toltok le onnan hosszu ideig semmit?
Ez a 8 hetes szabály teljesen irreális, hiszen ha közben is visszaosztasz, akkor úgy is hozzájárulsz a működéséhez, hogy neked épp nem kell semmi.
Meg legalább küldenének jelzést, hogy hahó, itt egy értelmetlen szabály, figyelj a határidőre.
Engem is emiatt zártak ki, a prémium irreálisan drága lett, a velük való levelezés bicskanyitogató (pl. "A világméretű járványra való tekintettel 365 munkanapos válaszadási időt tudunk garantálni.")
Szóval 10 év után én léptem, s*ggfejekkel kardozni már öreg vagyok.
Engem is tiltottak mondvan 8 hete nem léptem be.... mostha kifizetem a majdnem 10$ t akkor azonnal aktiv lez a fiokom ujra , korlatlan ideig? Persze betartva azt hogy 8 hetnel korabban fellepegetek...
Nagyon seggre ultem mikor meglattam
Nemetorszagban elek itt nem lehet sajnos altalaban 8 hetente hazamegyrk s akkor toltok le otthon es legutobb ahogy hazamentem felléptem s ez fogadott.... röhej hogy itt is a penzhuzas megy
10éve tag vagyok mindig viszatoltottem mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!