Most vennék először okostelefont, mekkora netcsomagot kell rá venni alap napi böngészésre, közösségi oldalra, néha 1-1 videó, film megnézéséhez?
Nekem elég volt 2011 körül 1-2 GB, majd ahogy egyre jobbak lettek a telefonok, kb 2016 körül váltottam 7GB-ra, amit wifivel megoldottam, hogy ne fogyasszak le, de mostanában rengeteg online meetingem van, ezért kellett a korlátlan, azóta legalább a wifit nem használom.
De szerintem alaphasználatra elegendő a 2-5GB adat, azonban ez szokásoktól függ, film/videóhoz mindenképp több kell, ha 1080p-ben nézel egy filmet, az rögtön pár gb pl netflixről (pontosan nem tudom, hogy tömöríti, de simán lehet 5-10GB).
De ha a filmet nem nézzük, akkor vegyél először 2GB-t, majd növelheted később, szokásodtól függően.
Filmet mobilnetről ne nézz, az nagyon luxus. Töltsd fel a telefonodra előre, ha mindenképp azon akarsz.
Egyébként néhány GB elegendő, Telekom Maraton 5GB-ot javaslom így elsőre, aztán meglátod mennyi fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!