Hogyan tudok telefonról laptopra képeket átvinni?
ha androidos telefonról van szó, akkor ajánlom neked az AirDroidot, mert akkor kábel sem kell csak wifi
oda-vissza tudsz másolni dolgokat, böngészni a telódon stb
a másik megoldás a google drive, bár akkor megéri a felhőben is hagyni a dolgokat és bárhonnan elérheted
Tudod mi az a Windows intéző? Tudod használni?
1. Belépsz a másolni kívánt képeket tartalmazó mappába.
2. Kijelölöd a másolandó képeket (lenyomva tartod a Ctrl billentyűt és sorban rákattintasz azokra a képekre, amit másolni szeretnél; ha mindet kiszeretnéd jelölni, akkor nyomd meg egyszerre a Ctrl+A billentyűt)
3. Kattints duplán a Windows intézőben a telefonodra.
a1. Ha van a telefonodban SD kártya: kattints duplán a "Card"-ra, jobb klikkes menüben katt az "Új mappa" menüre, adj neki nevet (pl. FB-fotók), nyomj "Enter"-t.
a2. Lépj be a létrejött mappára, és nyomd meg egyszerre a Ctrl+V billenyűket.
b1. Ha nincs SD kártya: kattins duplán a "Phone"-ra, lépj be a "Pictures" mappába, jobb klikkes menüben katt az "Új mappa" menüre, adj neki nevet (pl. FB-fotók), nyomj "Enter"-t.
b2. Lépj be a létrejött mappára, és nyomd meg egyszerre a Ctrl+V billenyűket.
Ennyi. [link]
Gépre már tudod, hogyan kell.
Ugyanígy kell telefonra is, "visszafelé" :)
Facen ne küldj magadnak fotót, mert nézhetetlenre rontja a minőségét.
7.8.9.! igazán köszönöm mindegyikőtöknek!
nem megy. jól magyaráztok csak nem tudok alapdolgokat - belátom ez így nem fog menni.. :( megpróbáltam minden tanácsot, de azt se tudom mi az az intéző, meg hol van az a card és ha visszafelé akarom csak informatikai szövegeket ír ki amiből semmit nem értek. ( nem vagyok zizi csak úgy képzeljétek el, hogy így 50 felé én nem használok netet csak arra hogy az emilekben üzenetet nézzek meg és instára képet tegyek. átküldtem facén párat, még élvezhető a minősége. de köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!