Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tiltott le az instagram...

Miért tiltott le az instagram 1 hétre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A mai napon szanáltam azok közül akilet követek. Kikövettem 100-200 embert és 1 hétre letiltott az instragram. Mit kéne tegyek hogy feloldják ezt az 1 hetet? Se like-olni, se bejegyzést megosztani nem enged.
2021. júl. 2. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz csinálni, csak kivárni. Ha rövid időn belül túl sok azonos műveletet végzel, azt visszaélésnek veszi a rendszer, és lekorlátoz. Mindig csak kevésszer, kis adagokban csináld.
2021. júl. 2. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha jelentem a problémát akkor esetleg lehet hogy feloldják?
2021. júl. 2. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel ez nem probléma. Visszaéltél egy funkcióval, így automatikusan letiltottak, mert ilyenkor spambotnak néz a rendszer.
2021. júl. 2. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Türelmes ki kell várnod. Mivel sok embert követtél ki így lehet az insta ugy érzékelte hogy bot vagy.
2021. júl. 6. 10:18
 5/7 Ismeretlen600 válasza:
Nekem meg az van most hogy követek egy személyt és tegnap este még láttam a fiókját de ma reggel már nem. Barátom fiókján behozta gond nélkül a keresőbe beirva a nevét és a képeit is látjuk de az enyémen nem...
2021. júl. 7. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Igen, néha eléggé buggos az Insta mostanában. PL: én bekövettem kb 1.5 hónapja egy fiókót (elég sok kővetője volt/van (500k) ) és random 1 hónap után azt vettem észre hogy nem is követtem. De le se tiltott. Nem volt nagy cucc mert igazából az insta kikövetett de visszatudtam követni.
2021. júl. 10. 13:56
 7/7 Ismeretlen600 válasza:
6* én mai napig nem látom szóval nem tudom mi lehet hiába írom be a keresőbe a nevét nem adja ki barátom vagy tesóm instáján egyből ott van
2021. júl. 13. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!