Hogyan tudom ezt kitörölni facebookon? Bővebben lent.
Egyszeru.
megkeresed a kepet, amin TE rajta vagy, es a neved mellett a kep alatt van egy untag / remove tag "link".
Es viola, nincs bejeloles a kepen Rolad.
Remelem segitett.
Szia!
Facebookon jelenleg még nincsen adatlap törlés funkció. Rendelkezik egy deaktiváló funkcióval (esetleg hibernálás magyarul) ami annyit tesz, hogy nem látszol az ismerőseidnél és ha rád keres valaki akkor nem leszel megtalálható. Viszont ha belépsz ismét ugyan azzal az e-mail címmel akkor újra látható leszel. Senki nem tudja, hogy miért nincs törlés funkció, de úgy hallottam, hogy amerikában már bevezették (vagy hamarosan be fogják) és akkor minden országban elérhető lesz rövid időn belül.
Ha jól tudom és pár hétig nem mész fel (semmi facebookos link és egyebek) akkor a rendszer automatikusan töröl.
Amúgy a facebook elég bizarr oldal, a kitalálója eleinte kereskedett a személyes adatokkal és most láttam valahol egy hírt miszerint az egyik külföldi torrent oldalról a facebookos emberek 1/5-ének letölthető az adatlapja... Szóval óvatosan a nagy közösségi portállal :D
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
csak info gyanant.
Dektivalod az accountodat, es KET HET UTAN ha nem lepsz be fb-re es nem hasznalsz semmilyen fb-s dolgot (like, etc) akkor torolodik az accod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!