Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet a LinkedIn oldalról...

Hogy lehet a LinkedIn oldalról leiratkozni?

Figyelt kérdés
Ne küldjön semmit az emailcímemre, azt szeretném elérni. Csak azért regisztráltam, mert szerettem volna megnézni egy barátom szülinapját az adatlapon, hogy meglepjem és sikerült is. De nem beszélek angolul, így nem tudom használni az oldalt. Az emailre viszont folyamatosan küld dolgokat a LinkedIn. Az emailben már rákattintottam a leiratkozás feliratra és azóta kevesebbet küld, de még mindig jönnek az értesítések. Ma pl ezt küldte: You appeared in 1 search this week. Hogy lehet úgy leiratkozni, hogy semmit se küldjön?
2021. jún. 26. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:
2021. jún. 26. 12:09
 2/2 anonim ***** válasza:

1. lépj be, majd menj a [link] oldalra.

2. válaszd a "Communications" opciót

3. kattins a "How you get your notifications"-re

4. jobb oldalon kattints az "email"-re

5. kattintgasd végig az összes lehetőséget, és a jobb felső sarokban kapcsold ki őket [link]

(ugyanezt végig játszhatod az "LinkedIn" és a "Push" menün is)

6. kész

2021. jún. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!