Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Egy ukrán webshopból szeretnék autóalkatrészt rendelni, de fogalmam sincs, hogy hogyan kellene lebonyolítani. Az áru értéke nem haladja meg a 150 eurót, tehát vámmentes, csak áfát kellene fizetni utána. Nem tudom, hogy mennyire biztonságos a fizetés neten keresztül, illetve azt sem tudom, hogy posta hozná-e, vagy ki/mi.2021. jún. 25. 19:32
11/12 anonim válasza:
Nem macerás megrendelni csak a szállítás nem valami olcsó, és törékeny dolgokat nem is postáznak külföldre mert azt írják hogy annak az esélye hogy egyben megérkezzen egyenlő a nullával. Ez pedig műanyag ha jól sejtem
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, ráadásul le van krómozva. De majd rákérdezek valahogyan, hogy küldik-e mégis.
2021. jún. 25. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!