Miért szakad meg az internetkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy belkin routerem amit beállítottam e szerint az oldal szerint, hogy tudjak torrenttel is tölteni: [link]
De még így is hibás, mivel amikor torrenttel töltök, egy ideig tölt, és aztán megszakad a kapcsolat a routeremmel, és csak áramtalanítással tudom helyrehozni, de ez sokszor macerás lehet.
2010. aug. 26. 11:49
1/2 anonim válasza:
Nekem UPC internettel volt ugyanilyen bajom. Szintén routert (WLAN) használok és rendszeresen szaggatott. Kiderült, hogy a probléma nem nálam volt, hanem a hálózatban.
Hívd fel a szolgáltatód, torrentet ne említsd, csak azt, hogy szaggat a neted... Ők a gépükön rögtön látják, hogy hol a hiba.
2/2 A kérdező kommentje:
szintén UPC-m van, és kb egy hónapja jártak is nálunk. Meg is csinálták a netet, de aztán rá 1 hétre meg elkezdtem torrentezni. Minden jó, sose szakad meg, csakis torrentnél. Szóval lehet hogy náluk van a probléma, mégis úgy hiszem ,hogy én rontottam el valamit.
2010. aug. 26. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!