Valakinek tortent ugyanez a messenger fiokjaval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Par hete feltortek a messenger fiokomat. Megvaltoztattak a jelszavat, az email cimet. Van egy olyan opcio, hogy elfelejtettem a jelszot, de a kodot vagy amivel be tudnak lepni nem az en email cimemre kukdi, hanem teljesen masera. Azt az email cimet nem tudom pontosan, mert csak az elejet, meg par betut mutat, es teljesen mas mint az enyem. Van uj facebook fiokom, ugyanugy tudom tartani a kapcsolatot masokkal, de a telefonomra meg mindig kuld ertesitest. Es igy a hetek soran, egyre tobb informaciot nem tudok, ugyanis a regi fiokomon van. Valahogy lehetseges meg, hogy vissza tudok lepni? Egyetlenegy email cim volt megadva, es annak a jelszava, semelyik sem regebbi!
Csak segito kommenteket szeretnek kerni. Koszonom!
2021. jún. 24. 10:38
1/1 anonim válasza:
Facebooknak írj és egy másik fiókból lehet bejelentést tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!